Autor Economia
3 Juliol 2015 a 09:00

Conclou la 5ª edició de Bizbarcelona

Es va clausurar ahir

[wzslider info=”true”]

En total, al Bizbarcelona d’ aquest any s’han organitzat 150 conferències i han intervingut 220 ponents però les activitats amb  més participació han estat les 26 de networking que, especialment les referents a inversió, han obtingut un ple total. La Fira ha estat un èxit de visitants i especialment de visitants interessats en el que el Saló oferia

Per primera vegada,  la Fira  ha estat dividida en 2 zones: el Bizemprèn, enfocada a emprenedors i el Bizpime dedicat a aquells que ja van emprendre i ara la seva empresa està en creixement. A totes elles, primordialment es dona assessorament i es procura ajudar a superar la fase en que estigui de la forma  més fácil i segura possible

Entre els expositors, cal destacar  Caixabank , ICF, Enisa i ICEX en el sector financer, Pimec, APAE , Foment del Treball, Federació Cooperatives de Treball de Catalunya, AEFranquiciadores, COACB,   en el sector associacionisme, Barcelona Activa, Catalunya Empren-Generalitat de Catalunya, Reempresa, Diputació de Barcelona, en el sector de les institucions, diverses solucions per compartir espais com ACCIIS Business Center, Advice Business Development, Sant Cugat Bussines Park, Esadecreapolis, assessories per franquícies com  Mundofranquicias, T4 Franquicias i FDS Group i franquiciadores com Nostrum

El gran èxit d’aquest esdeveniments rau en la possibilitat de que portant  una idea o projecte  el visitant pot sortir amb les idees molt més clares després d’escoltar als ponents i pot trobar, sota el mateix sostre, tots els serveis que necessita i en 2 dies veure’ls quan, fora de la Fira, pot trigar setmanes.

En aquest certamen, del que tindrem dades definitives de visitants i participació ben aviat, es té molt en compte als aturats ja que disposaven d’una entrada especifica a 1 euro en lloc del 15 euros de la entrada normal i del 12 on-line

Switch to mobile version