Autor Economia
18 Juliol 2015 a 14:00

CaixaBank implanta l’entrega immediata de targetes financeres

És la primera vegada que una entitat financera a Espanya fa això

Aparador de targetes de CaixaBank // Imatge cedida per CaixaBank

Aparador de targetes de CaixaBank // Imatge cedida per CaixaBank

CaixaBank ha iniciat la implantació de l’entrega immediata de targetes als seus clients a tota la xarxa d’oficines. Amb aquest servei, qualsevol persona que vulgui disposar d’una targeta de CaixaBank, sigui o no client de l’entitat, podrà fer-ho al moment, sense necessitat d’esperes. És la primera vegada que una entitat financera a Espanya estén a tota la seva xarxa un servei d’entrega instantània de les targetes que es contracten a les oficines.

CaixaBank va posar en marxa el servei de forma experimental el 2014, a partir de la inauguració les seves primeres Oficines A, considerades com les oficines flagship de l’entitat presidida per Isidre Fainé i de la qual Gonzalo Gortázar n’és conseller delegat. És un nou concepte d’oficina bancària que tracta de donar resposta als nous comportaments dels clients i aproximar-se al món del comerç retail per millorar l’experiència personal de l’assessorament financer.

Com afirma Juan Alcaraz, director general de CaixaBank, “les Oficines A de CaixaBank permeten a l’entitat introduir noves experiències pel que fa a l’atenció al client, totalment pioneres i revolucionàries al sector, que combinen un alt nivell d’innovació tecnològica amb els màxims estàndards de qualitat i personalització en assessorament financer. Un any després de la inauguració de la primera Oficina A, a l’avinguda Diagonal de Barcelona, podem dir que estem davant d’un model d’èxit”.

Un dels serveis pioners creats per CaixaBank especialment per a les Oficines A va ser l’entrega immediata de targetes. El servei es basa en una nova tecnologia, desenvolupada per CaixaBank, que permet assignar una targeta contactlessamb xip EMV a un client de forma immediata. Així, l’usuari pot començar a realitzar compres amb una targeta en el moment que surt de l’oficina.

Davant dels bons resultats obtinguts, amb més de 30.000 targetes distribuïdes fins la data, CaixaBank ha decidit estendre el servei des de les seves 8 Oficines A (Barcelona, Sevilla, Pamplona, València, Santa Cruz de Tenerife, Saragossa, Bilbao i Girona) a tota la seva xarxa comercial, la més gran d’Espanya, amb més de 5.000 oficines. La posada en marxa del servei d’entrega immediata s’estendrà de forma gradual per tota la xarxa. Ja s’ha iniciat el servei d’entrega immediata de targetes a més de 4.000 oficines de tota Espanya i augmentarà el seu número durant les pròximes setmanes.

L’entitat preveu que, a finals del mes de juliol, tota la xarxa comercial pugui disposar del nou servei, incloent des de les oficines situades a aeroports i estacions de tren a les oficines flagship de l’entitat (Oficines A) i la xarxa HolaBank, especialitzada en clients internacionals. L’entrega immediata de targetes és un servei d’alt valor, sobretot per a aquells clients que per una situació d’emergència necessiten disposar de targeta financera al moment. El servei també ofereix avantatges a l’entitat, especialment en termes d’eficiència, perquè es simplifica el procés administratiu de gestió de la targeta i es facilita que aquesta entri en funcionament de forma instantània.

CaixaBank ha habilitat el procés d’entrega immediata de targetes per a totes les modalitats: prepagament, dèbit i crèdit. Tractant-se de tecnologia EMV, a la qual la informació del client es troba encriptada i totalment protegida, la targeta ofereix les mateixes prestacions i garanties de seguretat de qualsevol altra, contractada mitjançant els canals habituals. A més, totes les targetes estan dotades amb tecnologia contactless.

La xarxa d’oficines també oferirà diversos dissenys bàsics per a què els clients puguin escollir entre diversos colors i decoracions. En el cas de les Oficines A, la gamma de decoracions disponibles, que s’exhibeix a mode d’aparador, és més àmplia i es renova periòdicament.

Switch to mobile version