Autor Cinema, teatre i televisió
20 Juliol 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 20 i dimarts 21 de juliol

The Flash

The Flash

Dilluns

Antena 3

A les 22:40h s’estrena The Flash

Sèrie estrenada l’any 2014 sota la direcció de Dermontt Downs i amb la interpretació de Grant Gustin, Rick Cosnett i Candice Patton

Barry Allen, un assistent de la policia forense, posseeix una estranya súper velocitat ultra humana després que un raig li caigués damunt

La 2

A les 21:55h cine amb Juana la Loca (Locura de amor)

Estrenada l’any 2001 sota la direcció de Vicente Aranda i amb la interpretació de Rosana Pastor, Eloy Azorín

L’any 1496 una flota parteix de Laredo rumb a Flandes. El seu objectiu és portar a la infanta Juana fins a la cort de Brussel·les per contreure matrimoni amb Felipe el Bell. En conèixer-se l’atracció entre ells és instantània, abandonant les seves obligacions polítiques per deixar-se portar pels seus sentiments. Però la mort de la seva mare Isabel la Catòlica i dels seus germans la convertiran en reina de Castella i hereva de la corona d’Aragó, la qual cosa complicarà molt els seus anhels.

——————————————–

Dimarts

Antena 3

A les 22:40h cine amb Ángeles y demonios

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Ron Howard i amb la interpretació de Tom Hanks, Ewan McGregor, Ayelet Zurer

Quan Robert Langdon descobreix evidències del ressorgiment d’una antiga germanor secreta coneguda com Illumination, descobreix també el perill mortal en què es troba l’existència de l’organització més odiada per les societats secretes: L’Església Catòlica.

La 2

A les 22:00h cine amb Cómicos

Estrenada l’any 1954 sota la direcció de Juan Antonio Bardem i amb la interpretació de Christian Galvé, Fernando Rey i Mariano Asquerino

La jove Ana forma part d’una petita companyia de comèdies, en contínua gira per Espanya. La seva vocació és tan forta que fins i tot renuncia a l’amor del seu company, Miguel, abans que deixar la seva professió. Però quan una altra companya rep un important paper que li hagués correspost a ella per edat, Ana no veu una altra manera de triomfar que convertir-se en l’amant de l’empresari.

Telecinco

A les 22:30h cine amb Todos los días de mi vida

Estrenada l’any 2012 sota la direcció de Michael Sucsy i amb la interpretació de Channing Tatum, Rachel McAdams, Sam Neill

Què passaria si la persona a la qual estimes ja no et reconegués? Sabries reconquistar de nou a la teva ànima bessona? Paige i Leo són un jove matrimoni que durant una nevada nocturna sofreixen un accident de trànsit en el qual Paige perd part de la memòria tornant cinc anys enrere, abans de conèixer al seu marit. Leo decideix començar de zero i cortejar a Paige com si s’acabessin de conèixer amb l’esperança que si ja es van enamorar una vegada, puguin tornar a fer-ho.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version