Autor Societat
7 Juliol 2015 a 13:30

29 municipis es controlaran pel molt alt risc d’incendi

Artés, Navarcles, Sant Fruitós de Bages, Rajadell, Talamanca, Mura, el Pont de Vilomara….

La campanya de vigilància contra els incendis d'aquest any durarà fins l'1 de setembre

La campanya de vigilància contra els incendis  // Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

Davant l’augment de risc d’incendi, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació, ha decidit fer un major control, i a partir de d’avui , 7 de juliol,  l’accés a peu de persones i vehicles al Parc Natural de la  Muntanya de Montserrat  i al funicular de Sant Joan i la Santa Cova. Els accessos al monestir de Montserrat per carretera, cremallera i aeri no es veuen afectats.

A més d’aquest espai protegit, es controlaran 29 municipis pel molt alt risc d’incendi forestal donat l’augment generalitzat de la temperatura, l’alt índex de sequera  i la disminució de la humitat relativa.

El cos d’Agents Rurals i els Mossos d’Esquadra efectuaran conjuntament la vigilància en els espais on el Pla Alfa 3 es mantingui activat.

Els municipis  que avui es veuen  afectats per l’activació del  Nivell 3 són els següents:

 

 Anoia:Moianès:  Castellolí i el Bruc Calders

 

 Bages: Artés, Navarcles, Sant Fruitós de Bages, Rajadell, Talamanca, Mura, el Pont de Vilomara i Rocafort, Sant Vicenç de Castellet, Castellgalí, Sant Salvador de Guardiola, Marganell, Castellbell i el Vilar i Monistrol de Montserrat
 Baix Llobregat:  Collbató, Olesa de Montserrat, Esparreguera i Abrera
 Vallès Occidental:  Vacarisses, Rellinars, Matadepera, Terrassa, Sentmenat, Castellar del Vallès, Viladecavalls, Ullastrell i Castellbisbal

 

En aquests municipis s’han suspès totes les  autoritzacions  d’activitats que poden generar perill d’incendi  forestal. La continuïtat  de les altes temperatures i a la disminució de les humitats relatives fa que es prevegi un augment del perill d’incendi durant els propers dies.

Switch to mobile version