Autor Futbol
2 Juny 2015 a 11:30

Sant Fruitós de Bages serà la seu de la 14a Trobada d’exjugadors del FC Barcelona

La decisió l’ha pres l’Agrupació Barça Jugadors

Agrupació Barça Jugadors // Imatge del web Twitter.com

Agrupació Barça Jugadors // Imatge del web Twitter.com

L’Agrupació Barça Jugadors ha escollit enguany el municipi de Sant Fruitós de Bages per celebrar la trobada anual d’exjugadors de futbol del FC Barcelona. Aquest esdeveniment reuneix més de 180 exjugadors del Barça de totes les categories en una matinal de partits, que es celebrarà el proper 20 de juny al camp de futbol municipal.

A més, entre el 15 i el 20 de juny s’organitzarà la Setmana Barça, que constarà d’un seguit d’accions dirigides a diferents tipus de públic. L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages participa activament en la coorganització d’aquesta  setmana i desitja fer partícip a tots els veïns del municipi de les activitats en relació a l’esport que es duran a terme.

El dilluns 15 de juny es farà la xerrada “Enganxa’t a l’esport”, a càrrec d’un exjugador del FC Barcelona que explicarà com l’esport serveix de factor de protecció davant conductes de risc. El dimarts 16 de juny es durà a terme una altra xerrada sobre els valors de l’esport dirigida a pares i fills. El dimecres es presentarà el “Diccionari Jugadors FC Barcelona” a través d’una taula rodona amb els autors d’aquest primer diccionari oficial de jugadors del Barça. Finalment, el dijous, un grup d’exjugadors del Barça visitaran la gent gran de l’Esplai, i el divendres, podran gaudir d’una tarda de futbol on es treballaran els valors i els hàbits.

Switch to mobile version