Autor Cinema, teatre i televisió
26 Juny 2015 a 16:00

San Andrés

San Andres

San Andres

Aquesta setmana s’estrena als cinemes el film d’acció San Andrés, la comèdia Espías. Des de França arriba la comèdia No molestar. S’estrenen els drames Una segunda madre i La profesora de parvulario i Con todas nuestras fuerzas.

 

SAN ANDRÉS

ACCIÓ. Dirigida per: Brad Peyton. Repartiment: Dwayne “The Rock” Johnson, Alexandra Daddario, Art Parkinson, Ioan Gruffudd

La falla de Sant Andrés acaba cedint davant les temibles forces tel·lúriques i desencadena un terratrèmol de magnitud 9 a Califòrnia. Davant tal catàstrofe, el pilot d’helicòpter de cerca i rescat Ray i la seva ex emmanilla Emma viatgen junts des de Los Angeles fins a Sant Francisco per salvar a la seva única filla, Blake. Però el seu tortuós viatge cap al nord solament és el començament de tot el que creien ferm en la seva vida.

ESPÍAS

COMEDIA. Dirigida per: Paul Feig. Repartiment: Melissa McCarthy, Jason Statham, Rose Byrne, Jude Law

Susan Cooper és una modesta i sedentària analista de la CIA i l’heroïna oblidada de les missions més perilloses de l’agència. Però quan el seu company desapareix de la faç de la Terra i un altre agent es veu embolicat en problemes, Susan es presenta voluntària com a agent secret per emprendre una missió encoberta en la qual s’haurà d’infiltrar al món d’un sanguinari traficant d’armes per evitar un desastre mundial.

NO MOLESTAR

COMEDIA. Dirigida per: Patrice Leconte. Repartiment: Christian Clavier, Carole Bouquet, Valérie Benneton

A Michel, un entusiasta del jazz, li basta trobar un àlbum rar per posar-se a escoltar-ho tranquil·lament assegut en el seu saló. Però el món sencer sembla tenir altres plans per a ell: la seva esposa vol parlar-li, el seu fill apareix d’improvís, el seu veí crida a la porta, fins i tot el seu amant requereix la seva atenció. Manipulador i mentider, Michel està desesperat per obtenir una mica de pau, però farà falta molta energia perquè aquest dolç matí no es transformi en un veritable malson.

UNA SEGUNDA MADRE

DRAMA. Dirigida per: Anna Muylaert. Repartiment: Regina Casé, Camila Márdila, Karine Teles,

Val és una interna que es pren el seu treball molt de debò. Serveix a un adinerat matrimoni de São Paulo dia i nit, i cuida al seu fill adolescent, al que ha criat des de la seva infància. L’ordre d’aquesta llar sembla infrangible, fins que un dia arriba des de la seva ciutat d’origen la intel·ligent i ambiciosa filla de Val, Jessica, a la qual havia deixat a cura d’uns familiars en el nord de Brasil 13 anys enrere. La presència de la jove posa en perill el balanç de poder a la casa. Aquesta nova situació posarà en dubte les lleialtats de Val i l’obligarà a valorar el que està disposada a perdre.

LA PROFESORA DE PARVULARIO

DRAMA. Dirigida per: Sarit Larry. Repartiment: Avi Shnaidman, Lior Raz, Gilad ben David

Una professora descobreix, en un nen de cinc anys d’edat, un prodigiós do per a la poesia. Sorpresa i inspirada per aquest jove, decideix protegir el seu talent, malgrat tot el món.

CON TODAS NUESTRAS FUERZAS

DRAMA. Dirigida per: Nils Tavernier. Repartiment: Jacques Gamblin, Alexandra Lamy, Fabien Héraud

Julien és un adolescent amb un somni: participar en la prova de triatló coneguda com “Ironman”, que se celebra tots els anys a Niça i està considerada una de les més dures del món. Però hi ha un problema: Julien és tetraplègic i viu ancorat a una cadira de rodes. No obstant això, sap que no és la primera vegada que algú com ell s’ha atrevit a fer-ho. Quan el seu pare, que va córrer el “Ironman” en la seva joventut, queda sense treball, Julien farà tot el possible i l’impossible per convèncer-li que tots dos participin junts en la competició, encara que para això hagi de provocar una autèntica revolució en la seva família i posar el seu món de cap per avall.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version