Autor Societat
21 Juny 2015 a 16:00

L’ONCE Catalunya convoca els “Premis Solidaris”

Reconeixen la superació, la inclusió social i l’accessibilitat universal

Logo d'ONCE // Imatge cedida per ONCE

Logo d’ONCE // Imatge cedida per ONCE

L’ONCE ha convocat els IX Premis Solidaris ONCE Catalunya pel proper dijous 29 d’octubre a les 7.30 de la tarda a l’Auditori ONCE Catalunya. Aquests Premis tenen la finalitat de reconèixer aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària en el seu entorn d’influència procurant la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l’autonomia personal i l’accessibilitat universal. Els guardons volen destacar els valors essencials de la Cultura Institucional de l’ONCE i la seva Fundació i la filosofia que impregna l’Economia Social i els objectius del Tercer Sector.

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya tenen com a onjectiu conscienciar la societat i donar exemple de les bones pràctiques realitzades amb la finalitat que el seu exemple es pugui estendre a tot tipus d’organismes públics o privats. Els premiats rebran una obra escultòrica que representa la materialització del logotip de SOLIDARIS.

Hi haurà cinc categories dels premis: a la Institució, Organització, Entitat o ONG, al programa, article o projecte de comunicació, a la Persona Física de Catalunya, a l’Empresa d’Economia social, i a l’Administració Pública. Les candidatures són públiques i obertes i les pot proposar qualsevol persona física o jurídica, fins al proper dijous 10 de setembre a la Secretaria del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya o a l’adreça electrònica: ctcatalunya@once.es.

El jurat dels Premis el formen Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya que actuarà com a president del Jurat, Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Ana Peláez, consellera general de l’ONCE, Manel Eiximeno, director Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona, Àngels Guiteras, presidenta de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Antonio Guillén, president del COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat), Carmela Fortuny, Secretària d’Inclusió Social i Promoció de l’Autonomia Personal de la Generalitat de Catalunya, i diversos representants dels mitjans de comunicació. El seu veredicte serà inapel·lable i els premis no podran quedar deserts.

Switch to mobile version