Autor Societat
30 Juny 2015 a 11:30

L’elaboració del Mapa de Patrimoni de Sant Salvador de Guardiola ja està en marxa

El 7 de juliol hi haurà una reunió per tancar el grup de treball

Sant Salvador de Guardiola // Imatge del web de l'Ajuntament

Sant Salvador de Guardiola // Imatge del web de l’Ajuntament

La Diputació de Barcelona ha iniciat el procés per a l’elaboració del Mapa de Patrimoni de Sant Salvador de Guardiola. Per poder tancar l’equip de treball, encapçalat pels tècnics especialitzats del servei de Patrimoni Cultural de la Diputació, que s’ha d’encarregar de recollir informació sobre el conjunt d’elements i béns d’interès cultural i local que s’han d’incloure sobre el document, tindrà lloc una trobada el dimarts 7 de juliol a les 20h del vespre a la sala de plens de l’ajuntament.

Durant la reunió el tècnic responsable del projecte explicarà als assistents els objectius del projecte i farà una crida a veïns i veïnes que puguin aportar coneixements en qualsevol dels àmbits que abasta el treball del catàleg. A més, els tècnics a l’hora d’elaborar el document es centraran en la localització i enumeració exhaustiva dels elements susceptibles de catalogar.

El procés neix del conveni signat l’estiu passat amb serveis de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona a partir del qual s’estableix una aportació de 2.199,78 euros per part de l’ajuntament per costejar parcialment el projecte que anirà a càrrec dels tècnics.

Aquests mapes tenen l’objectiu d’inventariar el conjunt d’elements patrimonials per poder-ne valorar el seu estat i aplicar les polítiques de conservació i protecció necessàries a partir de les quals els ajuntaments puguin posar en marxa accions de conservació, recerca, difusió i dinamització dels béns patrimonials del seu territori.

Switch to mobile version