Autor Cinema, teatre i televisió
12 Juny 2015 a 16:00

Jurassic World

Jurassic World

Jurassic World

Aquesta setmana s’estrena als cinemes la nova entrega de la saga d’Steven Spielberg Jurassic World. Una comèdia de Ferrel Dale Duro. Des de Suècia arriba una comèdia Los Andersson road movie. Joaquín Oristrell estrena Hablar. Juliette Binoche torna al cinema francès amb Viaje a Sils Maria. Des de Mèxic arriba Los insólitos peces gato. I s’estrena l’adaptació cinematogràfica de l’obra de Thomas Hardy Lejos del mundanal ruido.

 

JURASSIC WORLD

CIÈNCIA FICCIÓ. Dirigida per: Colin Trevorrow. Repartiment: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Omar Sy, Jake Johnson

Vint-i-dos anys després de l’ocorregut en Jurassic Park, l’illa Ennuvolar ha estat transformada en un parc temàtic, Jurassic Wold, amb versions «domesticades» d’alguns dels dinosaures més coneguts. Quan tot sembla anar a la perfecció i ser el negoci del segle, un nou dinosaure d’espècie encara desconeguda i que és molt més intel·ligent del que es pensava, comença a causar estralls entre els habitants del Parc.

DALE DURO

COMEDIA. Dirigida per: Etan Cohen. Repartiment: Will Ferrel, Kevin Hart, Alison Brie, Dan Bakkedahl, Mariana Paola Vicente

Quan al milionari James King el condemnen a ingressar a la presó per un delicte que en realitat no ha comès, contractarà els serveis de qui li neteja el cotxe, alhora un delinqüent habitual, perquè li ensenyi com ha de comportar-se per sobreviure a la presó.

LOS ANDERSSON ROAD MOVIE

COMEDIA. Dirigida per: Hannes Holm. Repartiment: William Ringström, Morgan Alling, Anja Lundkvist

Rudolf s’assabenta per casualitat que una pintura de l’artista Bengt Johansson, que ell i Karin van aconseguir en la seva lluna de mel, té un valor superior a 900.000 corones. Només hi ha un problema: l’artista no la va signar. És per això que Rudolf decideix portar per carretera a tota la seva família de retorn al llogaret en la qual van trobar la pintura, situada en el Sud del Tirol. Així, l’artista podrà signar-la fàcilment i es faran rics!

HABLAR

COMEDIA. Dirigida per: Joaquín Oristrell. Repartiment: Goya Toledo, Marta Etura, Miguel Ángel Muñoz, Maria Botto

Composta per un total de 20 històries que giren entorn de la paraula i a la comunicació, i que s’entrecreuen al llarg d’un recorregut de 400 metres: des de la madrilenya plaça de Lavapiés fins a la Sala Mirador. Hablar és un viatge entre el teatre i el cinema, rodada en un plànol únic i en continuïtat de 80 minuts i mig quilòmetre de recorregut, al popular barri de Lavapiés de Madrid. Els personatges parlen, discuteixen, riuen, ploren, amenacen, murmuren, criden, roben, se citen, s’enfaden, s’abracen… i proposen a l’espectador una reflexió sobre l’immens poder de la paraula.

VIAJE A SILS MARIA

DRAMA. Dirigida per: Oliver Assayas. Repartiment: Juliette Binoche, Kristen Stewart, Chloë Grace Moretz, Johnny Flynn

Maria Enders, 20 anys després de fer-se famosa per la seva interpretació de Sigrid, el personatge que va fascinar a Helena i la va portar al suïcidi, haurà de decidir si, ara que es troba en el cim de la seva carrera professional, vol tornar a acceptar un paper en l’obra, aquesta vegada interpretant a Helena.

LOS INSÓLITOS PECES GATO

COMEDIA. Dirigida per: Claudia Sainte-Luce. Repartiment: Ximena Ayala, Lisa Owen, Sonia Franco, Wendy Guillén

Claudia, una jove callada i meditabunda, treballa en un supermercat com a promotora de salsitxes. Per no saber bregar amb aquesta insostenible solitud, acaba a la sala d’urgències d’un hospital públic, amb un sever cas d’apendicitis. És aquí on coneix a Martha, una dona que es troba hospitalitzada en el llit del costat. Martha, qui viu acompanyada pels seus fills, a poc a poc es guanya la confiança de Claudia. El curiós equilibri d’aquesta família aconsegueix que Claudia estableixi una relació d’amistat amb Martha, llaç que a poc a poc es va estrenyent

LEJOS DEL MUNDANAL RUIDO

ROMANÇ. Dirigida per: Thomas Vinterberg. Repartiment: Carey Mulligan, Matthias Schoenaerts, Michael Sheen, Tom Sturridge

La independent, bella i testaruda Bathsheba Everdene sap el difícil que és per a una dona definir els seus sentiments en un llenguatge creat principalment per l’home per expressar els seus. De caràcter fort i independent aquesta jove, propietària de la major granja de la seva localitat, està en situació de triar entre els tres pretendents que la ronden, Gabriel Oak, un ramader dedicat a la cria d’ovelles; Frank Troy, un aposto i temerari sergent; i William Boldwood, un madur i pròsper solter.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version