Autor Futbol
3 Juny 2015 a 17:00

El FC Artés jugarà un partit benèfic contra el juvenil A del Barça

L’impulsa la Penya Blaugrana del municipi

Barça  juvenil A

El juvenil A del Barça visitarà Artés aquest divendres // Foto: Gerard Romero-FCB

El juvenil A del Barça jugarà divendres a les 19 h contra el primer equip de l’Artés un matx benèfic contra la pobresa infantil. L’entitat organitzadora és la Penya Blaugrana d’Artés, que celebra el seu cinquè aniversari amb una iniciativa que servirà per donar suport a la Fundació Rosa Oriol que empeny Sor Lucía Caram.

La Penya Blaugrana, que compta amb el suport del FC Artés i l’Ajuntament, espera poder oferir un bon espectacle esportiu amb la presència de joves futbolistes compromesos en la lluita contra la pobresa infantil que, a l’estat espanyol, afecta a un 27 per cent dels nois i noies que tenen menys de 16 anys. Aquest jovent té problemes per fer tres àpats diaris o no disposa d’un habitatge amb unes mínimes condicions.

Sor Lucía Caram és una destacada monja i activista contra la pobresa infantil i, a la vegada, una seguidora de l’activitat blaugrana i de les seves penyes. Aquest divendres, al camp de futbol, confluirà el futbol i la solidaritat. La pròpia Sor Lucía, per tal de recaptar fons, també signarà exemplars del seu darrer llibre. L’entrada al camp de futbol serà lliure i es demanarà la col·laboració en el sorteig de diferents paneres elaborades amb productes de proveïdors locals. Acabat el partit de futbol hi haurà una botifarrada popular que permetrà confraternitzar entre esportistes, públic i organització.

 

Dissabte, pantalla gegant per veure la final de la Champions

La mateixa Penya Blaugrana, entitat activa i que ja compta amb 300 socis, organitza per aquest dissabte una trobada de socis i amics a la Sala 2 de Gener per veure conjuntament la final de la Champions, contra la Juventus, que comença a les 20.45 h. Hi haurà una pantalla gegant i botifarrada.  La Sala s’obrirà a una hora abans del gran partit.

Switch to mobile version