Autor Economia
21 Juny 2015 a 14:00

Es celebra la segona sessió de les Jornades sobre mineria i territori

Anirà a càrrec de Promineria i EPSEM

Presentació de les Jornades // Imatge cedida per Promineria

Presentació de les Jornades // Imatge cedida per Promineria

Promineria i EPSEM celebraran el proper dilluns 22 de juny a les 7.30 de la tarda la segona sessió de les Jornades sobre mineria i territori. La pnència, que s’anomenarà “El reporting de la informació corporativa com a eina de gestió. L’exemple de la Memòria de Sostenibilitat d’Iberpotash”, anirà a càrrec de Patrícia Reverter, consultora i directora de Governance Risk and Compliance de KPMG, que explicarà la importància per a les empreses de disposar d’una estratègia de sostenibilitat. L’acte serà a la sala d’actes de l’EPSEM.

Esteve Pintó, president de Promineria, i Agustí Serra, director d’Ordenament del Territori i Urbanisme de la Generalitat de Catalunya, van inaugurar aquest dilluns la segona edició de les Jornades. Serra va aprofitar per presentar els principals eixos del Pla Director Urbanístic de la Mineria del Bages que la Generalitat ha començat a redactar amb l’objectiu “d’ordenar una activitat econòmica tant potent com la mineria dins el seu àmbit territorial”.

La segona edició d’aquestes Jornades va arrencar amb una ponència de Rosa Argelaguet, directora de l’EPSEM, durant la qual va fer un repàs al moment actual del centre universitari i va presentar els projectes que posarà en marxa a partir del pla estratègic que ha elaborat.

La darrera sessió del programa, el 29 de juny, centrarà el debat en la mineria i el seu context, amb una taula rodona moderada per Joan de Pablo, director del Centre Tecnològic de Manresa (CTM). Hi intervindran Pere Palacín, director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial de la Generalitat de Catalunya, Encarna Baras, directora de Sostenibilitat d’ICL Iberia Súria-Sallent, i Toni Cornudella, coordinador territorial d’Ensenyaments Professionals del Departament d’Educació de la Generalitat a la Catalunya Central.

Switch to mobile version