Autor Cultura
9 Juny 2015 a 14:00

Els manresans Puput estrenen el seu segon disc al Kursaal

El concret tancarà la temporada de la sala petita del teatre

La formació local "Puput" estrenarà el seu segon disc a la sala petita del Kursaal

La formació local “Puput” estrenarà el seu segon disc a la sala petita del Kursaal // Imatge del web dels Puput

Aquest dijous 11 de juny a les 21.00h, la programació de la sala petita del Kursaal es clourà amb el concert de presentació del segon disc de la formació local Puput, formada per Jordi Portabella, Juanjo Muñoz, Lluís Coll, Marc Torregrossa i Jordi Sànchez.

Sota el nom d’Upupa epops – la traducció al llatí del nom de la banda – el disc compleix l’objectiu de la formació de marcar la raó d’existir del grup, “5 persones que s’estimen, es compenetren i troben en Puput l’eina ideal per expressar i donar sentit als seus sentiments”. De la mateixa manera, no és casual que la portada inclogui una imatge de Montserrat, però no la dels turistes, sinó la mística, la històrica, la que va marcar els fonaments del grup durant els anys d’Escolania.

Després de la gira de presentació del primer disc, amb concerts a l’Heliogabal de Barcelona, El Sielu i l’Stroika de Manresa, o als Festivals Hoteler de Vic i Púbol en un núvol, el grup ha esdevingut una referència en l’escena musical més independent.

Les entrades ja es poden adquirir a les taquilles del teatre, per telèfon o bé per internet a través del web del Kursaal.

Switch to mobile version