Autor Societat
15 Juny 2015 a 14:00

Detingut un dels autors de dos robatoris amb violència i intimidació a benzineres del Bages

Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra // Foto: Joan Murcia

El passat 9 de juny, els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir un home de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació a benzineres de la comarca del Bages.

El primer robatori va tenir lloc pels volts de la una del migdia del 7 de desembre de 2014 en una benzinera d’Artés. Dos homes van entrar a la gasolinera mentre la treballadora es trobava a fora endreçant material. Quan va tornar a entrar, un dels homes la va agafar pel braç i la va empentar fins darrera el mostrador.

Mentre un dels autors agafava tots els diners de la caixa, l’altre subjectava a la treballadora i l’intimidava amb un ferro prim, tipus tornavís. Quan van tenir els diners, aproximadament 600 euros, van fugir corrents.

El segon robatori va succeir cap a les 10h del passat 25 d’abril en una benzinera de Sant Fruitós del Bages. En aquest cas, quan els autors van entrar a la benzinera hi havia un treballador i un client.

Un dels atracador es va posar al costat del client i l’altre va anar cap al treballador i el va amenaçar amb un objecte punxant. El va obligar a obrir la caixa enregistradora i donar-li tots els diners, un total de 292 euros. Un cop obtingut el botí, van fugir ràpidament.

A partir d’aquests fets, els Mossos van iniciar una investigació per tal de descobrir l’autoria dels fets, i poc després van poder relacionar que els autors dels dos robatoris havien estat els mateixos.

El passat 9 de juny, es va poder identificar i detenir un dels lladres. Per això, la investigació es manté oberta per tal de detenir al segon implicat. El detingut, amb antecedents, va passar el dia 12 a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Manresa.

Switch to mobile version