Autor Futbol
19 Juny 2015 a 11:30

Arrenca el Mundialet Intercultural de Manresa

Dissabte, cerimònia i partit inaugural

Mundial Intercultural

Presentació de la competició // Imatge cedida per l’Ajuntament de Manresa

El Mundialet Intercultural de Manresa engega aquest dissabte la dotzena edició del seu tradicional torneig de futbol. La competició, organitzada per l’ ONG Diapo i amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament manresà i de tot un seguit d’entitats de la ciutat, es tornarà a disputar a l’Estadi del Congost des de dissabte 20 de juny fins al 25 de juliol.

El dia de la inauguració serà aquest dissabte a les 16.30 h.  A banda de la desfilada de tots els equips hi haurà una mostra de danses tradicionals de diversos països d’origen dels participants. El partit inaugural el faran els equips de Bolívia contra el Paraguai, equip aquest últim que l’any passat va ser campió i que revalidava així el títol aconseguit també el 2013.

Enguany, a la categoria absoluta hi participaran vuit equips, en representació de vuit països diferents, dividits en dos grups. A l’A hi seran Colòmbia, Bolívia, Marroc i  Paraguai. Al B, Argentina, Equador, Espanya i Senegal.

S’amplien les categories 

A banda de la categoria absoluta, que suposa el gros del Mundialet, es porta a terme altres tornejos en categories de veterans, fèmines i de base (cadets, infantils, alevins i benjamins). Els diferents guanyadors dels campionats del Mundialet han estat els següents: Senegal (2004), Catalunya (2005), Guinea Conakry (2006), Senegal (2007), Guinea Conakry (2008), Marroc (2009), Espanya (2010), Senegal (2011), Argentina (2012) i Paraguai (2013 i 2014).

Switch to mobile version