Autor Voleibol
23 Juny 2015 a 17:00

Arrenca dilluns la IX edició del Torneig de Vòlei platja a Manresa

Amb 47 equips, s’ha batut el rècord de participació

El torneig de vòlei platja de l'Estiu Jove a Manresa // Imatge cedida per l'Ajutament de Manresa

El torneig de vòlei platja de l’Estiu Jove a Manresa // Imatge cedida per l’Ajutament de Manresa

Fins a 47 equips disputaran a la Plaça Major de Manresa la novena edició d’un torneig per permet fer esport i dinamitzar el Centre Històric de la ciutat. La cita serà des del dilluns 29 de juny al divendres 4 de juliol, de 19 a 24 h,

El torneig de vòlei platja de l’Estiu Jove a Manresa arrencarà dilluns vinent amb la participació de 47 equips; tot un rècord de participació que torna a consolidar una de les activitats estrella de la programació de Manresa Jove.

Els participants han de ser joves a partir de 16 anys i formar equips mixtos de 4 persones. La competició es divideix en dues categories:

  • – els vermells, que són els equips que no juguen a vòlei habitualment
  • – els blaus, que els formaran les persones que sí que hi juguen sovint

La gran final del torneig es disputarà el proper dissabte 4 de juliol. Enguany hi haurà la presència d’un spaker i  l’actuació del dj Sanfreedonian i una botifarrada popular al preu de 3 euros, oferta per l’establiment Els participants han de ser joves a partir de 16 anys i formar equips mixtos de 4 persones.

Pèls matins, la pista del vòlei platja s’aprofitarà amb el Campus de vòlei platja per nois i noies a partir de 12 anys. L’objectiu és aprendre la tècnica d’aquest esport practicant el sac, la planxa i el joc en equip.

Continuen les activitats de l’Estiu Jove

El programa d’activitats d’estiu per a joves està organitzat per l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de diverses entitats que el fan possible. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina Jove del Bages, a l’Espai Joan Amades (C/ Sant Blai s/n), Tel. 93 877 13 60, o bé a manresajove@ajmanresa.cat.

A banda del torneig de Vòlei, aquesta setmana continuen les activitats de l’Estiu Jove a Manresa.

Els aspirants a actors o actrius podran convertir-se en els personatges de “Bing Bang theory” en un taller de teatre a la Sala dels Carlins del 29 de juny al 3 de juliol de10.30 a13.30 h.

Els amants de la música electrònica tenen una cita ineludible el dissabte 27 de juny amb la cinquena edició del Manrusiònica, el Festival de Música Electrònica de la Catalunya Central, que inclou un Vermut matinal al Parc de la Seu i sessions vespertines de música mapping. La fusió de so i de disseny visual convertiran la plaça de la Reforma en un escenari espectacular amb projeccions de llums i música en directe interpretada per diferents discjòqueis.

L’endemà, diumenge 28 a la tarda, tindrà lloc un assassinat. Els homes llops han matat el rei Pere III al carrer del Balç i els participants en aquest joc de rol medieval hauran de resoldre el misteri.

Els adeptes al fitness podran gaudir de dues classes magistrals, una de Zumba i una de Hip-Hop. La Master Class de Zumba tindrà lloc el dimarts 30 de juny a l’Oficina Jove del Bages i la de Hip-Hop es farà el dimarts 7 de juliol al Casal de Joves la Kampana. L’horari d’ambdues sessions serà de 9.30 a 12.30 h i van adreçades a adolescents a partir de 14 anys. Cal inscripció prèvia.

La diversió i l’entreteniment continuen durant el mes de juliol que comença el dimecres 1 amb un taller de customització i videofòrum a l’Oficina Jove del Bages, i finalitzaran amb la celebració del Torneig manresà de ping-pong el dia 8 i9 ala plaça Gispert. La competició es fa per categories (individual i per parelles) i es lliurarà un premi sorpresa.

El divendres 3 de juliol, els joves més intrèpids podran fer el cim del Collbaix en una caminada nocturna. L’horari de sortida serà a les 19.00 h des del pavelló Vell del Congost.

Esports d’aventura

La setmana dedicada als esports d’aventura que tanca el programa d’activitats permetrà als joves a partir de 14 d’anys practicar escalada, caiac, BTT, córrer en una cursa d’orientació, etc.  Es farà del 6 al 10 de juliol i l’horari serà de 9.30 a 12.30 h al Casal de Joves la Kampana. Cal inscripció prèvia.

Switch to mobile version