Autor Societat
26 Juny 2015 a 11:30

Aigües de Manresa farà treballs de substitució de la canalització del servei d’aigua potable a la carretera de Santpedor

LOGO AMSA

La Secció de Serveis Públics de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que AIGÜES DE MANRESA iniciarà el proper dilluns dia 29 de juny els treballs de substitució de la canalització de servei d’aigua potable afectada per una avaria a la carretera de Santpedor, entre la Plaça de La Creu i el carrer Valentí Almirall.

Per aquest motiu el trànsit de vehicles de la carretera de Santpedor, entre els carrers Valentí Almirall i plaça La Creu, en direcció plaça La Creu es tallarà. Els vehicles que circulin per la carretera de Santpedor en direcció a la plaça de la Creu seran desviats cap els carrers Valentí Almirall, Guifré el Pilós i Av. Bases de Manresa per accedir a pl. la Creu.

La Línia8 Perimetral – Estacions dels servei BUS MANRESA també veurà modificat el seu recorregut pels desviaments de trànsit establerts.

Aquest treballs de substitució de la canalització del servei d’aigua potable està previst que durin una setmana.

Switch to mobile version