Autor Cinema, teatre i televisió
19 Juny 2015 a 16:00

Ahora o nunca

Ahora o Nunca

Ahora o Nunca

Aquesta setmana s’estrena als cinemes Ahora o nunca la nova comèdia de Dani Rovira, un drama històric El niño 44. S’estrena també una entrega de la famosa fada Campanilla y la leyenda de la bestia. I, des de Hungria arriba White God

 

AHORA O NUNCA

COMEDIA. Dirigida per: María Ripoll. Repartiment: Dani Rovira, María Valverde, Clara Lago, Alicia Rubio

Eva i Alex són una parella que, després d’anys de festeig, decideix casar-se en el lloc en el qual es van enamorar: un petit poblet anglès. Els problemes de les noces comencen quan una vaga de controladors impedeix que el nuvi i els convidats es reuneixin amb la núvia i el seu sèquit.

 

EL NIÑO 44

DRAMA. Dirigida per: Daniel Espinosa. Repartiment: Tom Hardy, Gary Oldman, Noomi Rapace, Joel Kinnaman

En la Rússia comunista, Leo Demidov és un guàrdia de seguretat i antic heroi de guerra que creu ferventment en les regles de Stalin. Però quan investiga una sèrie d’assassinats de nens, el país el relleva del seu càrrec i l’aparta de la recerca per preservar la il·lusió d’una societat utòpica lliure de crim. Demidov lluitarà llavors per trobar la veritat després d’aquests assassinats i l’autèntica raó per la qual el govern refusa reconèixer-los. Per la seva banda la seva esposa és l’única que roman al seu costat, encara que potser ella oculta també els seus propis secrets.

 

CAMPANILLA Y LA LEYENDA DE LA BESTIA

ANIMACIÓ. Dirigida per: Steve Loter.

Campanilla i el seu grup d’amigues fades entaulen amistat amb un misteriós i enigmàtic animal, al que criden NeverBeast. Per contra, un altre grup de fades, que se s’anomenen scouts, té l’objectiu de capturar a la criatura, doncs ho consideren una amenaça per al conjunt de les fades i tenen por que pugui destruir les seves llars. A pesar que Campanilla confia que mai ho faria, ella i les seves amigues hauran d’unir-se per salvar al seu nou amic.

 

WHITE GOD (DIOS BLANCO)

DRAMA. Dirigida per: Kornél Mundruczó. Repartiment: Zsófia Psotta, Sándor Zsótér, Lili Horváth, Tamás Polgár

Una nova llei dóna preferència als gossos de raça i imposa un tribut considerable per les races creuades. Ràpidament, els refugis canins s’omplen amb gossos abandonats. Lili, de 13 anys, lluita per protegir al seu gos, Hagen, però el seu pare el deixa anar al carrer. Hagen i la seva mestressa es busquen per tots els mitjans, fins que un dia Lili baixa els braços. Per la seva banda, Hagen lluita per sobreviure i ràpidament s’adona que no tothom és el millor amic del gos. S’uneix a un grup de gossos, és capturat i enviat a la gossera. Llavors, els gossos aprofiten per escapar i fer una revolució contra els éssers humans. La seva venjança serà despietada. L’única que podria acabar amb la guerra entre l’home i el gos seria Lili.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version