Autor Cultura
30 Juny 2015 a 17:00

2a edició dels concerts de Juliol de la parròquia de Santa Maria de Viladordis

Dissabtes 4, 11 i 18 de juliol a les 20h

Parròquia de Santa Maria de Vilordis // Imatge del web manresaturisme.cat

Parròquia de Santa Maria de Vilordis // Imatge del web manresaturisme.cat

La parròquia de Santa Maria de Viladordis organitzarà al juliol un cicle de tres concerts de música. Serà els dissabtes 4, 11 i 18 a les 20h

Tot i que l’entrada als concerts serà gratuïta, els donatius que es facin servirà per pagar els músics i per a la campanya d’obres per renovar les bigues de la teulada de la parròquia de Montserrat a la Balconada i per a la col·locació de campanes i restauració de la façana nord de la rectoria de Viladordis.

La edició d’enguany és la segona, i és la continuació de l’edició de l’any passat on es van programar tres concerts de música clàssica. Aquests van tenir una bona participació i els diners recaptats es van destinar a finançar part de les obres de renovació de les bigues de la teulada de la parròquia de la Balconada.

Calendari de concerts

  • 4 de juliol: CONCERT DE MÚSICA ANTIGA (amb peces de Bach, Händel, Tartini, Mozart). A càrrec del grup LeipzipEnsemble (Carme Miró: Soprano, Carles Raia: Trompeta, Anna Sánchez: Flauta travessera, Alba Hinojosa: Violí,  Montserrat Sitjà: Violoncel, Eduard Vila: orgue).
  • 11 de juliol: MÚSICA DE JAZZ (Jazz Standars). Roger Santacana, piano; Víctor González, Baix; i Josep Cordobés, bateria.
  • 18 de juliol: QUARTET DE CORDA (amb peces de Mozart, Beethoven, Puccini i Toldrà).  A càrrec de Pau Gomila i Juan Carlos Mansilla, violins; Albert Madero, Viola i Anna Berruezo, violoncel.

Els tres dissabtes de concert, hi haurà missa anticipada del diumenge. Serà a les 7 de la tarda. Al final dels concerts hi haurà un senzill refrigeri a la sala parroquial.

 

Switch to mobile version