Autor Rugby
20 Maig 2015 a 14:00

Victòria del RC Manresa al penúltim partit de lliga

Aquesta setmana acaben la temporada

Els nois del Manresa RC han certificat la permanència a Primera Catalana // Imatge cedida pel Manresa RC

Imatge cedida pel Manresa RC

RC ENGINYERS 15-26 RC MANRESA

Els manresans van sortir concentrats i confiats, així, als primers minuts ja dominaven en el marcador per 0 a 12 gràcies a dos marques aconseguides en les primeres jugades del partit, obra de Raikadroka i Tabet. Els barcelonins, ferits en l’orgull, no  trigaren a reaccionar i utilitzaren més la seva davantera per aconseguir poc a poc guanyar metres. En una jugada amb l’ala tancat que agafà per sorpresa la fins aleshores ordenada defensa manresana aconseguien els primers set punts al marcador. Això sí: els manresans dominaven les fases estàtiques i van tornar a distanciar-se gràcies a dos cops de càstig xutats a pals. Al descans, 7 a 18 en el marcador.

A la segona part i amb el vent a favor els Enginyers tingueren més la possessió de la pilota i crearen més perill gràcies a la línia de tres quarts, aconseguint un assaig. Amb tot, Winfield va contestar ràpidament (12 a 23). A la segona part els manresans van haver d’aguantar l’atac barceloní amb 13 homes degut a l’exclusió temporal de dos jugadors per reiteració de cops de càstig, però durant aquest temps els blanc-i-vermells no van encaixar cap punt, frenant els atacs locals amb una forta defensa. Els dos equips anotaren altre cop mitjançant cops de càstig arribant-se al final del partit amb 15 a 26.

Gran victòria del Manresa RC que s’assegura la setena posició en la classificació (de 14 equips), en la seva primera experiència en la Primera Divisió territorial catalana.

Switch to mobile version