Autor Ensenyament
4 Maig 2015 a 14:00

Menció Honorífica per Júlia Ramon, alumna de l’Institut Lacetània

IX Premis de Batxillerat 2015

Júlia Ramon Escudé // Imatge cedida per Catpress

Júlia Ramon Escudé // Imatge cedida per Catpress

Una alumna de segon de batxillerat de l’Institut Lacetània, Júlia Ramon Escudé, ha estat distingida amb una menció honorífica en la novena edició dels Premis de Batxillerat 2015 convocats per la Societat Catalana de Química.

Aquesta menció permetrà a Júlia Ramon participar en una estada de recerca a la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona. L’alumna hi va presentar,  dirigit pel professor David Adot, el seu treball de recerca titulat “La fotoluminescència a través del meta-carborà”.

La Societat Catalana de Química va repartir entre els 121 treballs presentats, dos primers premis ex aequo, tres accèssits i vuit mencions honorífiques. L’acte es va celebrar el passat 29 d’abril a la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans.

Switch to mobile version