Autor Bàsquet
18 Maig 2015 a 09:30

El Manresa no diu l’última paraula

Guanyen a l’Estudiantes al Nou Congost i seguiran vius fins l’última jornada

La Bruixa d'Or Manresa // Imatge del web Basquetmanresa.com

La Bruixa d’Or Manresa // Imatge del web Basquetmanresa.com

BÀSQUET MANRESA 81-75 ESTUDIANTES

El braç fort fins al darrer moment. Tocarà jugar-se-la a Madrid contra el flamant campió d’Europa, però mentre hi hagin possibilitats s’ha de creure. La victòria ahir contra un altre equip madrileny, l’Estudiantes, manté viu el somni de salvar la categoria. És cert que no depenen d’ells mateixos i que necessitaran una derrota del Guipuzkoa a Zaragoza. Amb tot, toca aferrar-se a les possibilitats que hi hagin com sigui.

I és que els nois de Pedro Martínez necessitaven una victòria en un partit que era de caixa o faixa contra el conjunt escolar. Les necessitats es van notar sobre la pista i per això el partit va tenir tantes alternatives al marcador. De dominar clarament el primer quart per 22-15 al descans es va marxar amb un 36-38 a favor dels col·legials. Un excel·lent Rizvic exercia de líder dels manresans i esdevenia el malson de la defensa visitant. Tot quedava molt igualat i obert pel segon periode.

Seeley i White tiren del carro

Les espases seguien ben enlaire a la represa i cap equip es donava per vençut. De quatre perdia el Manresa al començar el darrer periode, pero sempre estava dins del partit. I així va ser que els dos bases nordamericans, Seeley i White, van completar un darrer quart fantàstic que va contribuïr a la superioritat bagenca sobre el rival (27-17 de parcial). Finalment, victòria per 81-75 que manté viva l’esperança.

Switch to mobile version