Autor Societat
13 Maig 2015 a 17:00

L’ExpoBages exposarà 16 actius turístics de la comarca a la Plana de l’Om

La fira que començarà el 22 de maig i s’acabarà el 24

Presentació de l'ExpoBages - Fira de l'Ascenció // Imatge del web de l'ExpoBages

Presentació de l’ExpoBages – Fira de l’Ascenció // Imatge del web de l’ExpoBages

Bages Impuls posarà en escena 16 actius turístics simbòlics de la comarca a l’ExpoBages Ascensió 2015. Per primera vegada en la història de la Fira, el sector del turisme a la comarca del Bages tindrà un pes específic important amb un espai propi a la Plana de l’Om. La fira que començarà el divendres 22 de maig a la tarda i s’acabarà el diumenge, dia 24, al vespre.

Els visitants de la fira tindran l’oportunitat de conèixer 16 propostes diferents, a través dels espais expositius que Bages Impuls crearà. Seran petits estands que representaran cadascuna de les propostes. En aquest punt hi haurà persones que informaran d’aquests actius que es volen potenciar.

Les propostes van des de les que tenen un caràcter estrictament gastronòmic fins les relacionades amb patrimoni històric, passant per les rutes ambientals.  Des del punt de vista geogràfic hi haurà activitats i punts d’atracció de poblacions com Mura, Manresa, Sallent, Cardona, Montserrat, Marganell, Talamanca, Sant Mateu de Bages, etc. També hi haurà un espai escènic amb actuacions i demostracions diverses.

Bages Impuls compta amb el suport d’administracions públiques i empreses privades. L’entitat es va constituir fa més d’un any, i es va presentar públicament fa uns mesos. Té l’objectiu de fomentar l’autoestima de la comarca i projectar els principals actius turístics per tal de convertir el Bages en una destinació important.

Fa unes setmanes, l’entitat va aplegar al Museu de la Tècnica i a Món Sant Benet un nodrit grup de persones que representaven municipis o empreses per prioritzar els punts d’atractiu turístic i començar a definir propostes interessants de cara a visitants nacionals i internacionals.

Switch to mobile version