Autor Bàsquet
2 Maig 2015 a 15:00

La Bruixa d’Or de Manresa segueix viva

Els manresans van derrotar al Montakit Fuenlabrada

La Bruixa d'Or Manresa // Imatge del web Basquetmanresa.com

La Bruixa d’Or Manresa // Imatge del web Basquetmanresa.com

La Bruixa d’Or Manresa: 68. White 21, Seeley 11, Sánchez, Sakic 10, Rizvic 10, Dilys 2, Poeta 3, Hernández, Ortega, Garcia, Fotu 9 i Grimau 2.

Montakit Fuenlabrada: 53. Mayo 2, Sanz 2, Clark 5, Panko 13, Akindele 12, Díaz 4, Pérez, Vega, Diagné, Smits, Cvetkovic 4 i Miso 7.

Parcials: 13-8, 20-15; 14-15 i 21-15.

Àrbitres: Hierrezuelo, García Ortiz i Sánchez M.

La Bruixa d’Or de Manresa va derrotar ahir al vespre al Montakit Fuenlabrada és un partit espectacular en un pavelló gairebé ple, i amb un gran Davin White (21 punts i 26 de valoració) ben ajudat per Sakic, Seeley i Rizvic. Els de Pedro Martínez van aconseguir una victòria clara amb un bon inici de partit amb un parcial de 8-0 i una molt bona defensa en la primera meitat (33-23).

El partit va començar amb molts problemes al Nou Congost, però menys de la banda de La Bruixa d’Or Manresa, que es va escapar en un parcial inicial d’11-2. El Fuenlabrada no trobava forats en la defensa del Manresa, i els madrilenys van trigar 5 minuts en anotar per primer cop. Retallaven des dels tirs lliures Diagne i Díaz (13-8). El segon període també va ser favorable al Bàsquet Manresa, que va anotar 20 punts amb bon encert de White i Fotu, que després de dos cistelles visitants van anotar un triple cadascun. Panko es va enfilar fins els 10 punts però la Bruixa d’Or Manresa va mantenir a ratlla el rival. Una cistella de Mayo sobre la botzina va deixar el 33-23 a la mitja part.

A la sortida dels vestidors, Seeley va fer un triple. Hi va haver errors en els primers compassos, però White va anotar un triple, i la cistella posterior de Sakic (43-26) va posar el marcador 17 amunt a favor de la Bruixa d’Or Manresa. Panko i Clark es van encarregar de retallar per tal que el Manresa no pensés en res més que la victòria. En el darrer quat va entrar la por al cos dels locals. Els manresans van tenir un mal inici i van trigar en anotar. El Fuenlabrada es va posar a 5 punts, però mica en mica, el líder anotador White va aclarir la situació. Seeley va anotar per al 57-50 i un parell de pilotes perdudes pels madrilenys van certificar la victòria del Manresa per 68-53.

Després del partit, Martínez va comentar que va ser un “partit molt bo, m’ha agradat molt com han defensat els jugadors, amb molt d’esforç i lluita pel rebot, fantàstic treball; crec que hem estat superiors a ells, però al 3r quart ens hem parat, no llegíem bé els canvis defensius; un moment dolent els ha ficat al partit, però he de felicitar els jugadors; l’esforç dels jugadors no es veu reflexat amb les victòries que crec que es mereixen“. El partit va comptar amb l’actuació dels Castellers de Santpedor i l’aparició de la banda Strombers a la mitja part, promocionant el concert del proper dia 15 de maig a la sala Silenci organitzat pel club. També es va fer un mosaic a l’inici del partit i en un dels temps morts.

Switch to mobile version