Autor Rugby
12 Maig 2015 a 14:00

Els nois del Manresa RC certifiquen la permanència i les noies guanyen el Ripoll

El club ha obtingut grans resultats aquest cap de setmana

Els nois del Manresa RC han certificat la permanència a Primera Catalana // Imatge cedida pel Manresa RC

Els nois del Manresa RC han certificat la permanència a Primera Catalana // Imatge cedida pel Manresa RC

Manresa RC (masculí) 31 – Martorell RC 7

Manresa RC: M. Fernadez (50’ I. Majos), J. Sas (65’ C. Vidal), O. Cases, J. Nuñez (60’ A. Majó), J. Martín (50’ M. Pradas), M. Casas, T. Grdzelishvili, S. Garcia, J. Simó (60’ J. Benitez), Q. Soubies, X. Vallejo, O. Vargas, G. Le Rumeur (50’ H. Chivallier), B. Esquius, LL. Jou (40’ M. Tabet)

Bons resultats del Manresa Rugby Club aquest cap de setmana. Els nois han certificat la permanència a Primera Catalana, i les noies s’han retrobat amb la victòria en la seva visita a Ripoll.

La jornada de dissabte l’equip sènior masculí es va disputar el partit corresponent l’antepenúltima jornada de Primera Catalana de Rugbi contra el Martorell RC.

Els manresans, que s’enfrontaven al cuer de la categoria, havien d’assegurar la victòria per sumar els punts necessaris per continuar fora de les places de descens. La victòria  i els resultats dels altres partits de la jornada s’han traduït en la permanència matemàtica a Primera Catalana per la propera temporada.

El Manresa va dominar durant tota la primera part, però les jugades no acabaven en punts per errors en els metres finals, i per la mala execució de les fases estàtiques de touche i melé. No va ser fins a les acaballes que els manresans van anotar la primera marca gràcies a J. Simó, arribant a la mitja part amb 7 a 0.

A la segona part, el Martorell va crear més perill gràcies a les seves fases per davantera i aprofitant l’exclusió temporal de dos jugadors manresans. En una llarga jugada de moltes fases el Martorell va aconseguir empatar el partit. Tot i així, el Manresa RC va saber refer-se aconseguint una marca poc després mitjançant H. Chivallier. Amb el resultat un altre cop a favor, i a pesar de la lesió d’un jugador que deixà als manresans amb un jugador menys els 20 minuts finals, van aconseguir tres marques més, obra de O. Vargas, A. Majó i M. Tabet, deixant el resultat final en 31 a 7.

El proper dissabte els manresans es desplacen a Barcelona per enfrontar-se al segon equip del Barcelona Enginyers Rugby.

Ripollès RC 0 – Manresa RC (femení) 20

La jornada va continuar el mateix dissabte amb el partit que enfrontava les noies del Manresa RC amb les del Ripollès RC. Les manresanes van aprofitar el partit per a posar en pràctica els sistemes apresos en els entrenaments ja que, a diferència dels darrers partits disputats, les rivals aquest cop eren d’un nivell similar a les bagenques. Durant la primera part aconseguiren arribar en tres ocasions a la zona de marca visitant, aprofitant la seva millor organització, arribant al descans amb el resultat de 0-15. A la segona meitat, les locals milloraren en defensa, i el Manresa

Switch to mobile version