Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
4 Maig 2015 a 08:00

Casa Torres

Casa Torres

Casa Torres // Foto: Pol Rodriguez

Els propietaris d’aquesta casa eren una mostra del canvi social de l’època. Procedien de la noblesa (la família Torres de Bages) i es van emparentar amb la nova burgesia lligada al comerç de la seda (els Argullol). És un casal construït sobre una gran parcel•la, amb façana lateral al carrer del Camp d’Urgell.

Des del Manresa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Manresa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@manresainforma.com.

Switch to mobile version