Autor Bàsquet
11 Maig 2015 a 11:00

El Bàsquet Manresa perd però no mor

Segueix amb possibilitats de salvar-se a dues jornades d’acabar la lliga regular

CAI-Manresa

L’actitud del Manresa no va ser suficient per sumar una victòria // Foto: E. Casas-ACB Photo

CAI ZARAGOZA 82-77 BÀSQUET MANRESA

CAI Zaragoza (18+21+22+21): Lisch (18), Goulding (-), Robinson (15), Jelovac (12), Norel (13) -cinc inicial- Llompart (7), Katic (6), J. García (-), Pére Tomàs (2) i Landry (9).

Manresa (17+17+25+18): White (8), Seeley (20), Grimau (-), Sakic (4), Rizvic (10) -cinc inicial- Dilys (2), Poeta (5), Dewar (1), Sánchez (12) i Fotu (15).

Marcador per quarts: 18-17, 39-34 (descans), 61-59 i 82-77 (final)

Àrbitres: García González, Castillo y Serrano. Eliminat per faltes Seeley (Manresa)

Molt a prop va estar el Manresa d’aconseguir una victòria vital per enganxar-se encara més al carro de la permanència. L’equip de Pedro Martínez va caure per cinc punts a la pista del CAI Zaragoza i segueix a un triomf de sortir del pou. L’actitud, aquest atribut que té el club del Bages, va ser determinant per aguantar el pols al gran equip que són els aragonesos, però un cop més va ser insuficient i la sort se’ls va girar en contra. Amb tot, malgrat que el marge d’error s’ha estretat al màxim, les opcions de salvació segueixen intactes.

Dues lluites ben diferents, el playoff i la permanència, es donaven cita al Príncipe Felipe de la capital d’Aragó. I les necessitats d’uns i altres es van notar ràpidament ja que ningú va concedir ni un milímetre per a la sorpresa. El matx en tot moment va estar molt ajustat tal i com demostren el 18-17 i el 39-34 amb el que es va arribar al final dels dos primers quarts. Moltes alternatives i moltes anades i tornades al marcador feien que l’espectador veiés un partit bonic i, sobre tot, obert.

La defensa marca la diferència 

El tercer quart va seguir la mateixa tònica: molta igualtat i molta emoció. En cap moment el CAI va marxar perquè el Manresa estava molt ficat al partit i gràcies a aquesta concentració els de Pedro Martínez afrontaven els darrers 10 minuts només dos punts per sota (61-59). La gran defensa dels locals va marcar la diferència finalment ja que van impedir un encert major dels catalans i a falta de dos minuts el marcador registrava una diferència d’11 punts a favor dels aragonesos (77-66). Finalment, derrota per cinc punts del Manresa malgrat el gran partit realitzat.

Switch to mobile version