Autor Rugby
22 Abril 2015 a 11:00

Resultats de rugby del cap de setmana

La jornada va ser molt positiva

Un dels partits jugats aquest passat cap de setmana // Imatge cedida pel Manresa RC

Un dels partits jugats aquest passat cap de setmana // Imatge cedida pel Manresa RC

La jornada rugbística va començar el diumenge al migdia a l’Estadi de la Foixarda de Barcelona, on l’equip femení s’enfrontava a les noies del BUC. El partit va ser una reedició del disputat a principis de temporada, el primer partit de les manresanes i on perderen per més de 100 punts de diferència. Les millores mostrades per part de l’equip manresà van ser evidents, acabant amb un resultat final de 44 a 0. Les bagenques van anar de més a menys durant el partit, amb un bon inici on van poder aguantar molt bé el ritme de joc de les barcelonines. Conforme van passar els minuts, les de manresa van anar dominant el joc i el resultat.

Per la seva part, l’equip masculí van rebre a Los Taus d’Amposta el mateix diumenge a les 7 de la tarda, en un partit corresponent a la desena jornada de Primera Catalana. Els manresans van jugar contra el penúltim classificat, amb l’objectiu d’aconseguir la victòria i allunyar-se de les posicions de descens. Els Taus es van presentar només amb 14 efectius degut a les baixes que arrosseguen durant la segona fase de la lliga, circumstància que va ser decisiva al partit. Els manresans van aprofitar la seva superioritat numèrica per buscar els forats en la defensa visitant, arribant a la mitja part amb 41 a 0 en el marcador. A la segona part, el partit va seguir en la mateixa tònica, tot i que els d’Amposta no va deixar de lluitar.

El partit va acabar amb un 65 a 0 en el marcador; el Manresa RC va aconseguir 11 marques, obra de H. Chivalier (5), J. Simó (2), M. Tabet, S. Garcia, A. Martí i C. Vidal. Pel Manresa RC van jugar Cortinas (40’ M. Fernadez), C. Vidal, R. Zouraa (60’ O. Cases), M. Pradas (70’ F. Caro), J. Núñez (40’ J. Martin), M. Casas, A. Winfield, S. Garcia (60’ I. Majos), J. Simó, Q. Soubies, M. Tabet, G. Le Rumeur, H. Chivallier, R. Benítez (50’ R. Torreguitart), LL. Jou (40’ A. Martí).

Aquest cap de setmana, tant les noies com l’equip sub-18 manresans es desplaçaran a Lleida per a enfrontar-se als respectius equips de l’Inef Lleida en el torneig en memoria de Jordi Pintado, exjugador de rugbi manresà de l’equip lleidatà. Per la seva part, els nois disputaran un partit amistós enfront dels Centaures de la UAB.

Switch to mobile version