Autor Cinema, teatre i televisió
10 Abril 2015 a 16:00

Mortdecai

Mortdecai

Mortdecai

Aquesta setmana arriba als cinemes el nou film protagonitzat per l’excèntric Johnny Depp: Mortdecai. Des dels EEUU arriba un altre film basat en fets reals La dama de oro. Des de China arriba El último Lobo. Per contrastar arriba El séptimo enanito un film d’animació. Provinent d’un país del continent europeu, Itàlia, arriba El capital humano. Arriba també un parell de films nacionals Felices 140 i Txarriboda.

MORTDECAI

ACCIÓ. Dirigida per: David Koepp. Repartiment: Johnny Depp, Ewan McGregor, Gwyneth Paltrow, Olivia Munn, Paul Bettany.

Charlie Mortdecai és un excèntric marxant d’art que recorre el món a la recerca d’una cobejada pintura que podria contenir el codi d’un oblidat compte bancari dels nazis.

FELICES 140

DRAMA. Dirigida per: Gracia Querejeta. Repartiment: Maribel Verdú, Antonio De La Torre, Eduard Fernández, Ginés García Millán.

Elia compleix 40 anys i, per celebrar-ho, reuneix en una luxosa casa rural a amics i familiars. Ha de dir-los alguna cosa molt important: és la guanyadora del pot de 140 milions que el Euromillón sortejava aquesta setmana. A partir d’aquest moment, l’ambient comença a enrarir-se i el que, al principi, semblava alegria compartida dóna pas de seguida a tota classe d’argúcies per intentar quedar-se amb els diners de l’afortunada.

LA DAMA DE ORO

DRAMA. Dirigida per: Simon Curtis. Repartiment: Helen Mirren, Tatiana Maslany, Ryan Reynolds, Charles Dance, Katie Holmes

Es basa en una història real. Maria Altmann, una dona jueva que va fugir de Viena durant la II Guerra Mundial, seixanta anys després torna per reclamar les propietats que els nazis van confiscar a la seva família, entre elles la cèlebre obra de Gustav Klimt ‘Retrat de Adele Bloch-Bauer I’. El jove advocat Randy Schoenberg l’ajudarà en aquesta lluita davant el govern austríac i la Cort Suprema dels Estats Units. Al mateix temps, Maria haurà d’enfrontar-se a les terribles veritats del seu passat.

LA ÚLTIMO LOBO

AVENTURAS. Dirigida per: Jean-Jacques Annaud. Repartiment: Feng Shaofeng, Shawn Dou, Basen Zhabu

En 1967, Chen Zhen, un jove estudiant de Pequín, és enviat a viure entre els pastors nòmades de Mongòlia Interior. Chen té molt que aprendre sobre la manera de vida en aquesta terra il·limitada i hostil, sobre la noció de comunitat, de llibertat i de responsabilitat, i sobre la criatura més temuda i venerada de les estepes: el llop.

EL SÉPTIMO ENANITO

ANIMACIÓ. Dirigida per: Boris Aljinovic, Harald Siepermann

Bubi, el setè nan, emprèn un viatge al futur amb els seus companys nans per conjurar una maledicció de la Reina de Gel.

EL CAPITAL HUMANO

DRAMA. Dirigida per: Paolo Virzi Repartiment: Valeria Bruni Tedeschi, Fabrizio Bentivoglio, Valeria Golino, Fabrizio Gifuni

La vespra del dia de Nadal, un ciclista és atropellat de nit per un luxós tot terreny. El desgraciat accident canviarà el destí de dues famílies: la del milionari Giovanni Bernaschi, un especulador financer que ha creat un fons que ofereix un 40 per cent d’interès anual atraient, i la de Dino Ossola, un ambiciós agent immobiliari l’empresa del qual està a la vora de la fallida.

TXARRIBODA: LA MATANZA

THRILLER. Dirigida per: Javier Rebollo i Alvar Gordejuela. Repartiment: Parxo Telleria, Itziar Atienza

Explica la història de Fran, un jove empresari que, en veure perillar la seva fortuna pels seus problemes conjugals, decideix traçar un complex pla per desfer-se de la seva esposa. El que ell ignora és que haurà d’enfrontar-se a Klara, una policia especialitzada en assassins en sèrie, que té, a més, motius molt personals per perseguir als assassins de dones.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version