Autor Societat
30 Abril 2015 a 12:00

La Policia Local de Sant Fruitós de Bages disposa del primer vehicle híbrid elèctric i gasoil

El cotxe permetrà reduir el consum de combustible

Sant Fruitós de Bages disposa del primer vehicle híbrid elèctric i gasoil per a un cos de policia //Imatge cedida per l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

Sant Fruitós de Bages disposa del primer vehicle híbrid elèctric i gasoil per a un cos de policia // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

El de Sant Fruitós de Bages és el primer cos de policia de l’estat que disposa d’un vehicle híbrid que combina el gasoil i electricitat. El nou vehicle l’han recollit el cap de la Policia Local, Àlex Finqué, el regidor de Medi Ambient, Xevi Racero i l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés.

El nou cotxe és de la firma Peugeot i té un perfil clarament ecològic amb un consum que se situa de mitjana en els 3,4 l/100km i 88 g/km d’emissions de CO2. Substitueix el Nissan Pathfinder de la flota de la Policia Local, que el mes de desembre passat va incorporar dues motocicletes que ja van rellevar dos quads infrautilitzats. A banda, manté un Nissan Qashqay, molt versàtil per a qualsevol tipus d’actuació, ja sigui en un entorn urbá com rural.

Les característiques tècniques del Peugeot 3008 responen a la voluntat del govern municipal de màxima racionalitat en la despesa, respecte al medi ambient i capacitat de donar un bon servei a la població.

Durant el darrer exercici 2014, la Policia Local de Sant Fruitós va recollir un total de 230 denúncies i va portar a terme diferents campanyes de sensibilització viària i de civisme.

Switch to mobile version