Autor Economia
10 Abril 2015 a 11:00

La Cambra de Manresa aposta per aplicar la filosofia del judo a l’empresa a través d’un curs de lideratge

L’impartirà Ferran Agúndez, creador del Judo Management

Ferran Agúndez // Imatge cedida per la Cambra de Terrassa

Ferran Agúndez impartirà el curs “Com desenvolupar el lideratge. La via del judo” // Imatge cedida per la Cambra de Terrassa

La Cambra de Comerç de Manresa torna a apostar per un curs de desenvolupament del lideratge a càrrec del judoka manresà i creador del concepte de Judo Management, Ferran Agúndez. El curs, que porta per títol “Com desenvolupar el lideratge. La via del judo” es farà els dies 5 i 7 de maig, de 4 a 8 de la tarda, a la seu de la Cambra.

Aquest projecte va adreçat especialment a professionals i directius que vulguin millorar les seves habilitats de lideratge amb una tècnica totalment innovadora. Pel que fa a la presentació del curs, serà el proper dimarts 14 d’abril, sobre el tatami del pavelló del Vell Congost, a les 7 de la tarda.

 El principal objectiu del curs és que els participants desenvolupin les competències de lideratge necessàries, tant pel que fa a la trajectòria professional com per a la seva vida personal. D’aquesta manera, els participants ho faran coneixent la cultura oriental, un aspecte d’especial interès per a empreses que treballen a Àsia, i aplicant els ideals del judo. El curs inclou la realització d’un pla personal per al desenvolupament del lideratge.

El Judo Management es basa en el principi de que la intel·ligència sempre guanya a la força i que, per tant, el petit pot vèncer al gran si sap utilitzar l’energia a favor seu. En l’àmbit de l’empresa, aquesta idea es tradueix en fer una gestió eficient dels recursos. La cooperació també hi juga un paper destacat. En els cursos de Judo Management els participants no només aprenen els principis teòrics del judo sinó que els experimenten en primera persona a partir d’exercicis pràctics.

Ferran Agúndez és cinturó negre de judo. Va iniciar la seva carrera professional a PWC amb responsabilitats en l’àrea financera. Els darrers 20 anys ha ocupat diferents posicions en empreses industrials. L’any 2012 va decidir fusionar els dos móns que més coneixia, el judo i l’empresa, i va acabar creant el Judo Management. Actualment es dedica a oferir serveis de formació i consultoria a través d’aquest mètode innovador .

Switch to mobile version