Autor Cultura
30 Abril 2015 a 10:30

Joan Manuel Serrat presentarà “Antología desordenada” al Kursaal

La celebració dels 50 anys de carrera

Joan Manuel Serrat presentarà al setembre al Kursaal el seu darrer treball, "Antología desordenada"

Joan Manuel Serrat presentarà al setembre al Kursaal el seu darrer treball, “Antología desordenada” // Imatge cedida pel Kursaal

El proper diumenge 13 de setembre el famós cantautor Joan Manuel Serrrat serà al Teatre Kursaal de Manresa per presentar “Antología desordenada”, el disc amb el qual celebra 50 anys de la seva primera actuació pública.

Després d’una primera gira que l’ha dut a presentar el seu darrer treball a Uruguai, Argentina i Xile, aquest juliol arribarà al Festival Grec. El concert de Manresa doncs, serà el darrer a la península, ja que després reprendrà la gira per països de centre i Sud-Amèrica.

Serrat celebra l’aniversari amb un disc on interpreta amb la veu d’avui i en companyia d’artistes diversos, cinquanta anys de cançons que van des del “Mediterráneo” a “Barcelona i jo”, de “Cançó de matinada” a un “Romance de Curro El Palmo” que l’any passat inspirava un espectacle del Grec, i de “Para la libertad” a “Paraules d’amor”.

El cantautor serà acompanyat per Ricard Miralles en la direcció musical i al piano, per Josep Mas Kitflus als teclats i programacions, per Vicente Climent a la bateria i percussions, David Palau a les guitarres, i Rai Ferrer al contrabaix i baix elèctric.

Serrat va trepitjar l’escenari del Kursaal per darrera vegada el 28 de maig del 2010 – exhaurint les entrades – quan va presentar el treball “Hijo de la luz y de la sombra”, dedicat al poeta Miguel Hernández en el centenari del naixement del poeta.

Les entrades es podran adquirir a partir del dimecres 6 de maig a les 18.00h a les taquilles o bé al web del Kursaal, amb un preu variable d’entre 68€ i 48€ en funció de la ubicació de les butaques.

Switch to mobile version