Autor Societat
15 Abril 2015 a 11:00

Els productors del Rebost del Bages participaran a la festa Alicia’t

Aquesta festa esta dedicada a activitats gastronòmiques i lúdiques

rebostdelbages

Imatge cedida pel Rebost del Bages

Les empreses del Rebost del Bages, un projecte del Consell Comarcal del Bages per posar en valor els productes agroalimentaris propis del territori, produeixen i elaboren una gran varietat de productes alimentaris locals i de qualitat que seran presents en aquest cap de setmana a la festa Alicia’t, una proposta d’activitats lúdiques i gastronòmiques a la Fundació Alícia.

Aquest projecte pertany a la Xarxa de productes de la Terra de la Diputació de Barcelona. Aquesta Xarxa és una agrupació voluntària de 12 ens locals d’àmbit supramunicipal impulsada per la Diputació l’any 2010 que té com a objectiu enfortir el teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat de la demarcació de Barcelona.

Entre els principals productes trobem, l’albergínia blanca, els tomàquets del Bages, la col verda manresana, les mongetes de Castellfollit del Boix, el mató de Montserrat, el vi DO Bages i l’oli varietat Corbella. Aquests i altres productes es podran trobar els dies 18 i 19 d’abril a l’escenari ubicat a la Plaça de Món Sant Benet, en el qual participaran productors i elaboradors com Agrofresc, Forn de Fonollosa, Obaga de l’Agneta, Horta de Viladordis, Forn de pa Coma i Olis Migjorn.

Switch to mobile version