Autor Futbol
20 Abril 2015 a 14:00

El Manresa salva un punt al Germans Gonzalvo

Empata el partit al minut 88

Manresa-Granollers

El Manresa va empatar el matx in extremis // Imatge d’arxiu del web cemanresa.cat

CF MOLLET UE 1-1 CE MANRESA

A punt va estar el Mollet de carregar-se la gran ratxa del Manresa fora de casa. El conjunt d’Albert Cámara va tenir al colider del grup 1 de Primera Catalana contra les cordes durant bona part del partit, però un gol de Sergi Soler a dos minuts per acabar van perllongar la ratxa bagenca a domicili. Una ratxa que dura ja dos anys, doncs l’última derrota va ser tal dia com avui al 2013 al camp del Taradell.

Partit de poca història a la primera part. Les defenses es van imposar als atacs i no van haver-hi ocasions clares de gol. Però tot va canviar al segon temps quan Biyong va obrir la llauna a favor dels locals. Era el minut 53 i el camerunès es va treure de la màniga un autèntic tros de jugada individual: va marxar de dos rivals i amb un potent xut des de fora de l’àrea va batre Moreno. Si el Mollet no va ampliar l’avantatge va ser perquè el porter manresà va evitar molts gols amb aturades providencials.

I diu la dita que qui perdona ho paga i així va ser. En una de les poques arribades del Manresa a l’àrea del Mollet l’àrbitre assenyalava penal per mans i Sergi Soler, al 88′, empatava el partit. El conjunt de Dani Andreu aconseguia salvar un punt que li permet seguir en la lluita per la part alta ara que s’ha ajustat més que mai. Els tres primers classificats, Granollers, Manresa i Júpiter, empaten a 55 punts després de la jornada d’avui.

Switch to mobile version