Autor Bàsquet
26 Abril 2015 a 11:30

El Manresa es queda amb la mel als llavis

L’equip falla dos tirs lliures a falta de 10 segons per acabar

Valencia-Manresa

El matx no es va decidir fins els minuts finals // Foto: M. A. Polo-ACB Photo

VALÈNCIA BASKET 84-81 BÀSQUET MANRESA

Valencia (26+17+18+23): Van Rossom (9), Nedovic (11), Lucic (13), Harangody (7), Lishchuk (7) -cinc titular- Sato (11), Dubljevic (10), Vives (4), Rafa Martínez (2), Loncar (2) y Aguilar (8).

Manresa (16+15+20+30): White (10), Seeley (18), Grimau (-), Fotu (10), Rizvic (10) -cinc titular- Sakic (4), Dyls (7), Hernández (2), García (-), y Sánchez (20).

Marcador per quarts: 26-16, 43-31 (descans), 61-51 i 84-81 (final)

Àrbitres: Jiménez, Sánchez Monserrat y Mas Cagide. Sense eliminats per faltes.

El Bàsquet Manresa va pagar molt car el mal inici de partit a la Font de Sant Lluís i va perdre contra un València Basket superior. Tot i això, els de Pedro Martínez van estar a punt de fer-la molt grossa gràcies a un darrer quart molt complet, però a l’hora de la veritat el canell va tremolar des de la línia de tirs lliures. La derrota a la capital del Turia penalitza molt al conjunt bagenc ja que el marge d’error cada cop és més estret. Resten quatre jornades per acabar la lliga regular i tornen a ser cuers.

Ni punts ni rebots als primers minuts de partit. Sempre es paguen les males sortides i contra un València que compta amb jugadors de molt alt nivell aquest fet va passar (i molt) factura. 26-16 al final del primer quart, una sagnia que va continuar al segon i que va deixar el marcador a la mitja part en un 43-31 i molt males sensacions. Faltaven idees en atac i la defensa bagenca no podia parar les acomeses de l’atac taronja. Només Rizvic i Seeley mantenien el tipus.

Reacció tardana

De nou el Manresa va sortir despistat a la represa, cosa que va aprofitar el València per encarrilar la victòria. Després del 55-38 que el marcador registrava al minut 24 l’equip de Pedro Martínez va aixecar-se i va demostrar que podia competir-li a una de les millors plantilles de la Liga Endesa. 61-51 al final del tercer periode, però res ja no podia aturar-los perque, per fi, li havien agafat el pols al partit.

La inspiració de Davin White (vuit punts en el darrer minut i mig) va ser clau per mantenir vius als manresans. Només cinc punts (75-70) separaven a locals i visitants a falta de cinc minuts per la botzina final. El Manresa va apretar més, però a falta de 10 segons i amb el 81-79 al marcador l’equip va errar dos tirs lliures que el van condemnar a la derrota. Ara toca pensar en el proper rival. Divendres el Fuenlabrada visitarà el Nou Congost.

Switch to mobile version