Autor Futbol
13 Abril 2015 a 17:00

El CE Manresa cau del liderat de Primera Catalana

Empaten a zero contra la Molletense

Manresa-Granollers

Mal empat del Manresa contra la Molletense // Imatge d’arxiu del web cemanresa.cat

CE MANRESA 0-0 UD MOLLETENSE

No va ser gens vistós l’encontre al Nou Congost entre el colíder del grup 1 de Primera Catalana, el Manresa, i la Molletense. El resultat d’empat a zero satisfà més els interessos molletans que els bagencs, doncs els d’Antonio Filgaira segueixen una setmana més fora del descens i els de Dani Andreu cauen del liderat de la lliga.

Poc a destacar del partit perquè amb prou feines va haver-hi joc. Les constants interrupcions per faltes i altres aturades van propiciar uns 90 minuts de poques ocasions, però totes favorables al Manresa. La Molletense va jugar molt condicionada per les dues expulsions que va patir. La primera, al minut 37, per doble groga, la va patir el migcampista Tejada. La segona, al 74′, va ser pel lateral Jairo. La circumstància la van aprofitar els manresans per trepitjar l’àrea de Yamandú i Noah i Jhonatan van tenir les ocasions més clares. Clar, que també van tenir el punt de mira desviat i no van encertar a marcar.

Amb aquest resultat el Manresa cau al segon lloc i empata a punts amb el Granollers. Alhora, en té un de marge sobre el Júpiter, el més immediat perseguidor dels bagencs. Al seu torn, la Molletense es troba en lloc de possible descens, però ara mateix no corre perill ja que té més punts que el 14è classificat del grup 2, l’Igualada.

Switch to mobile version