Autor Motor
22 Abril 2015 a 14:00

El 38è Ral·li de Motos Històriques de l’escuderia MATHC passarà per Navarcles i Monistrol de Calders

El recorregut serà de 100 km en total

Motos històriques // Foto: Joan Murcia

Motos històriques // Foto: Joan Murcia

Aquest diumenge tindrà lloc el XXXVIII Ral·li de Motos Històriques organitzat per l’escuderia MATHC, que el proper dia 26 d’abril sortirà un cop més de l’Atlètic, aplegant vehicles històrics que realitzaran un recorregut de 100km, 34 dels quals estaran cronometrats per a la prova de regularitat.

Un màxim de 100 motocicletes, amb característiques tècniques i estètiques de la seva època, i que es dividiran en un total de set categories, realitzaran un circuit que els durà fins a Navarcles, d’allà, a Monistrol de Calders i fins a Matadepera, passant per Sant Llorenç Savall. A l’arribada de Matadepera, que es calcula que serà a les 12.30h, hi haurà una parada i exposició dels vehicles.

L’Escuderia Motor Atlètic Terrassa Hockey Club atorgarà trofeus als primers classificats de cada classe, al primer classificat scratch, a la millor restauració en categoria Preguerra, a la millor restauració en categoria Clàssica Sport, a la pilot femenina millor classificada i a la moto més antiga.

Per a més informació sobre aquest esdeveniment i les inscripcions, espot descarregar aquí el tríptic oficial, o enviar un mail a secretaria@athc.cat.

Switch to mobile version