Autor Atletisme
10 Abril 2015 a 12:00

Diumenge se celebra el 5é Cros de Cardona

El Club Esportiu Fondistes de Cardona organitza l’acte

Cross Escolar de Cardona

Cross Escolar de Cardona // Imatge del web del Ajuntament de Cardona

El Club Esportiu Fondistes de Cardona organitza aquest diumenge, 12 de abril, el 5è Cros de Cardona. La prova va dirigida a tots els públics, i consta de dos recorreguts per les rodalies del municipi. El traçat més llarg és de 18,2 quilòmetres, mentre que el recorregut curt serà d’11,3. Els participants adults tindran l’opció de participar en una cursa més curta per la mainada. Al finalitzar, els participants seran obsequiats amb una samarreta, un entrepà i la possibilitat de guanyar un sorteig de material esportiu.

La sortida es farà a la plaça de la Fira a les 10 del matí i l’organització recomana als participants que arribin a la sortida mitja hora abans de l’inici de la cursa. Per a més informació i per fer la inscripció visiteu el següent web.

 

Switch to mobile version