Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
17 Abril 2015 a 08:00

Cova de Sant Ignasi

Cova de Sant Ignasi

Cova de Sant Ignasi // Foto: Pol Rodríguez

La Cova de Sant Ignasi és un conjunt arquitectònic d’una església barroca més el modern i enorme edifici neoclàssic del seu costat, que constitueix juntament amb el Pont Vell romànic i la silueta gòtica de la Seu, una de les imatges clàssiques de l’entrada a la ciutat de Manresa.

Des del Manresa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Manresa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@manresainforma.com.

Switch to mobile version