Autor Cinema, teatre i televisió
6 Abril 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 6 i dimarts 7 de març

Masterchef

Masterchef

Dilluns

La Sexta

A les 22:30h cine amb Diamante de sangre

Estrenada l’any 2006 sota la direcció de Edward Zwick i amb la interpretació de Leonardo DiCaprio, Jennifer Connelly, Djimon Hounsou

Història sobre el tràfic il·legal de diamants. En 1999, Sierra Leone viu una terrible guerra civil. Un contrabandista especialitzat en la venda de pedres precioses, els beneficis de les quals serveixen per finançar tant als rebels com al govern, coneix a un pescador natiu que va enterrar un enorme diamant quan treballava com a esclau per als rebels.

Antena 3

A les 21:45h Pedro Duque anirà a El Hormiguero

L’astronauta visitarà el plató de Pablo Motos per explicar les claus sobre la investigació espacial a l’actualitat.

La 2

A les 22:00h cine amb El Chico del Periódico

Estrenada l’any 2012 sota la direcció de Lee Daniels i amb la interpretació de Zac Efron, Matthew McConaughey i John Cusack

Un caçador de cocodrils, Hillary Van Wetter, ha estat condemnat a un judici que va tenir lloc al seu poble d’origen. El periodista Ward Jansen investigarà el cas amb l’ajuda del seu company Yardley Acheman, el seu germà Jack Jansen i Charlotte Bless, una enigmàtica dona solitària que escriu a presos en el corredor de la mort i que els ha convençut que Hillary és innocent.

——————————————-

Dimarts

La Sexta

A les 22:30h el taquillazo és Shutter Island

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Martin Scorsese i amb la interpretació de Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley i Patricia Clarkson.

En l’estiu de 1954, els agents judicials Teddy Daniels i Chuck Aule són destinats a una remota illa del port de Boston per investigar la desaparició d’una perillosa assassina que estava reclosa a l’hospital psiquiàtric Ashecliffe, un centre penitenciari per a criminals pertorbats dirigit pel sinistre doctor John Cawley. Aviat descobriran que el centre guarda molts secrets i que l’illa amaga alguna cosa més perillosa que els pacients.

Antena 3

A les 21:45h Isabel Preysler anirà a El Hormiguero

Una de les dones de referència de la bellesa visitarà el plató de Pablo Motos per ensenyar la seva nova firma de cosmètics.

A les 22:40h Allí abajo

Comèdia protagonitzada per María León, Jon Plazaola i Mariano Peña

Iñaki és un home de 40 anys que mai a sortit d’Euskadi i que encara viu amb la seva mare. Per un seguit de circumstàncies es veu obligat a acompanya la seva mare a Sevilla

TVE

A les 22:00h s’estrena la nova temporada de MasterChef

En la nova temporada és busca els futurs cuiners espanyols dins les cases familiars. Novament el jurat compta amb Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz i amb la presentadora Eva González.

En aquesta temporada es comptarà amb 75 estrelles Michelin i entre els 15 escollits hi haurà un campió d’arts marcials, una model i ex-soldat.

La 2

A les 21:55h cine amb Las viudes de los jueves

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Marcelo Piñeyro i amb la interpretació de Ernesto Alterio, Leonardo Sbaragali i Glorai Carrá

Al barri privat d’Alts de la Cascada, la vida transcorre idíl·lica entre cases que imiten mansions amb grans jardins i piscines climatitzades. Separat de la realitat per murs i càmeres que tot ho vigilen, la urbanització és una bombolla perfecta en un país estarrufat d’espines. No obstant això, un matí té lloc un descobriment macabre: tres cadàvers apareixen surant en una piscina.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version