Autor Bàsquet
30 Març 2015 a 11:00

Victòria èpica del Manresa per sortir del descens

Els de Pedro Martínez guanyen l’Iberostar Tenerife a falta de menys d’un segon pel final

Manresa-Tenerife

Davin White (34) va esdevenir l’heroi de la nit al Nou Congost // Foto: Alberch-ACB Photo

BÀSQUET MANRESA 75-73 IBEROSTAR TENERIFE

Quedaven sis segons per acabar el partit. Empat a 73. Davin White se la va jugar: penetració entre diversos contraris i safata per buscar la cistella guanyadora. El base nordamericà va rebre falta personal i als tirs lliures no va fallar. Tots dos cap endins i eufòria al Nou Congost. Eufòria per la victòria i eufòria per abandonar el descens quan queden vuit partits per tancar la fase regular de la Liga Endesa.

Partit molt disputat el que van jugar els bagencs i els canaris. Les alternatives al marcador i en el joc van ser constants, però el fet diferencial del Manresa sobre la resta d’equips, la rauxa, va deixar la victòria finalment a casa. Després d’una primera meitat molt igualada la segona part va tenir més color manresà. El conjunt de Pedro Martínez va arribar a manar d’11 punts a l’inici del darrer quart (69-58), però l’equip canari va reaccionar i va apretar molt el matx als darrers minuts. Amb 73-70 a falta de vuit segons Blanco anotava un triple per empatar, però llavors va aparèixer la genialitat de White per desequilibrar definitivament el partit i assegurar la victòria. Nit de glòria al Nou Congost per tota l’afició manresana.

Derbi català a Badalona 

Amb una victòria de marge sobre el descens el Manresa afrontarà la propera jornada amb il·lusió i optimisme. Derbi català a l’Olímpic de Badalona el proper dilluns a les 19.15 h contra un Joventut que reviu velles sensacions. Els verd i negres son sisens i estan a punt de jugar el playoff pel títol després de moltes temporades sense fer-ho.

Switch to mobile version