Autor Ensenyament
31 Març 2015 a 14:00

Una trentena de persones es formen com a guies turístics del Geoparc

Èxit de participació

 

Formació guies del Geoparc // Imatge cedida per Catpress

Formació guies del Geoparc // Imatge cedida per Catpress

Una trentena de persones van assistir a la formació per a guies turístics del Geoparc, adreçada a guies de natura, guies de centres de visitants relacionats amb el Geoparc i nous emprenedors que volen apostar pel geoturisme amb paquets o experiències turístiques relacionades amb el Geoparc. La jornada va ser dirigida pel director científic del parc, Ferran Climent, qui va tractar temes com què es el Geoparc, geoturisme, els principals geollocs del territori, o com explicar el Geoparc si som guies de natura.

 El Geoparc ha volgut fer extensiva aquesta iniciativa a tot el territori després de col·laborar amb l’Ajuntament de Manresa en l’elaboració dels continguts geològics de les seves visites guiades.

 L’objectiu era facilitar als guies de natura, que ja fan rutes pel Geoparc, que incorporin el relat geològic a les seves sortides, coneguin el Geoparc i enriqueixin l’experiència dels seus clients, puguin crear rutes geoturístiques i col·laborar amb el Geoparc en la creació i comercialització de producte geoturístic.

 La formació es va realitzar en dues sessions, ja que la demanda de participació va ser molt elevada. Els participants han puntuat la formació amb un 4.6 sobre 5. Per la seva part, el Geoparc s’ha mostrat molt satisfet per l’èxit de convocatòria i per l’interès pels atractius del Geoparc, que inclou el Bages i les coves de Salnitre de Collbató.

Switch to mobile version