Autor Rugby
10 Març 2015 a 14:00

Un Manresa RC lluitador cau a Vilanova per la mínima

No obtenen premi després d’un partit molt igualat

Manresa RC

Derrota del Manresa RC a Vilanova // Imatge cedida pel Manresa RC

SEL VILANOVA 14-13 MANRESA RC

El Manresa RC es va quedar a prop de superar a domicili un rival directe per la salvació. Un punt, només un punt va marcar finalment la diferència entre el conjunt bagenc i el Vilanova. Després d’un encontre molt igualat i ple d’alternatives els errors en els xuts entre pals van condemnar als manresans, que es queden a un punt del descens.

A la primera part el Manresa va dominar i dur la iniciativa, però malgrat vorejar amb freqüència la zona d’assaig es quedava sempre a pocs metres d’anotar la marca. Amb tot, van poder obrir el marcador després de diversos intents. Després d’errar el xut entre pals el Vilanova va agafar protagonisme i abans del descans va capgirar el desavantatge amb dos assajos i els posteriors cops. El marcador al descans era de 14-5, amb tot molt igualat i molt obert de cara a la segona part.

La represa va tenir color clarament bagenc. Gràcies a un cop de càstig es van acostar a sis punts (14-8) i posteriorment van aconseguir una marca que deixava l’equip a un punt de distància a pocs pel final. Malauradament, el xut entre pals posterior no va entrar i es va consumar la derrota per 14-13.

Switch to mobile version