Autor Societat
28 Març 2015 a 17:00

Rodalies reforça els seus serveis durant Setmana Santa

S’oferiran més de 10.000 places addicionals

Tren de Rodalies

Tren de Rodalies // Foto: Joan Murcia

El servei de Rodalies de Catalunya es veurà reforçat durant Setmana Santa amb un augment de més de 10.000 places. Les línies ampliades seran l’R15 (Barcelona Estació de França-Riba-roja d’Ebre per Tarragona i Reus), l’R16 (Barcelona Estació de França-Tortosa/Ulldecona per Tarragona) i l’R3 (l’Hospitalet de Llobregat-Puigcerdà, per Vic).

Els trens regionals de les línies R15 i R16 es reforçaran amb més de 7.000 places addicionals durant els dies 1, 2, 5 i 6 d’abril per tal de facilitar la mobilitat dels viatgers a les destinacions turístiques de la Costa Daurada. A més, el dilluns 6 d’abril circularà un tren especial amb sortida a les 16.32h des de Cambrils i arribada a les 18.21h a Barcelona Estació de França.

L’R3 també es reforçarà amb 2.800 places extra durant les festes amb motiu de la celebració del Mercat del Ram a Vic. A més, el dissabte 28 de març circularà un tren especial que sortirà de l’Hospitalet a les 09.15h i arribarà a Vic a les 10.50h. Aquest tren realitzarà parades intermèdies a Barcelona-Sants, Plaça de Catalunya, Arc de Triomf, Sagrera-Meridiana, Sant Andreu Arenal, Torrebarò, Mollet Santa Rosa, Parets del Vallès, Granollers-Canovelles i La Garriga.

Switch to mobile version