Autor Societat
11 Març 2015 a 14:00

L’expert en lideratge Mikah de Waart tancarà la cinquena edició de la fira Cuida’t

El coach parlarà sobre energia positiva i felicitat

Mikah de Waart, coach de prestigi internacional

Mikah de Waart, coach de prestigi internacional

La cloenda de la fira Cuida’t, que celebra enguany la seva cinquena edició, comptarà amb la presència de luxe del reconegut expert en lideratge i motivació personal Mikah de Waart, coach de prestigi internacional, que oferirà una conferència on “donarà eines pràctiques per aconseguir una vida plena a través de l’energia positiva i la felicitat“, segons afirmen els organitzadors de la fira.

D’origen holandès però establert a Espanya des de fa més de 15 anys, De Waart va esdevenir un dels directors generals més joves del seu país amb només 30 anys, on va liderar una empresa amb més de 100 treballadors al seu càrrec. Durant els darrers 10 anys, després de passar per una situació personal difícil, De Waart ha treballat com a directiu i consultor d’empreses de diferents països, assessorant-les en l’àmbit de la rendibilitat, les vendes, la reorganització o el canvi de cultura corporativa, especialitzant-se en aspectes com el lideratge i la motivació personal.

Amb l’objectiu d’ajudar a les persones a assolir els seus reptes, Mikah de Waart aplica a les seves xerrades i seminaris des de les teories més avançades del management fins a la saviesa oriental més antiga. Expert en el que ell mateix anomena “llei de l’atracció”, que desenvolupa en detall al seu llibre “El Secret”, De Waart afirma que “si un té clar allò que vol tenir a la seva vida i actua en conseqüència atraurà casualitats que l’ajudaran a aconseguir-ho”.

La conferència de Mikah de Waart tindrà lloc el proper diumenge 15 de març a la sala d’actes del Palau Firal de Manresa a partir de les 18:30. Per la seva banda, la fira Cuida’t, dedicada a les teràpies naturals i el benestar, se celebrarà durant els dies 14 i 15 de març al Palau Firal de Manresa, i obrirà les seves portes des de les 10 del matí a les 8 del vespre. Per qui vulgui accedir-hi en transport públic, la fira ofereix un servei de microbús gratuït des de les estacions de Renfe, Ferrocarrils i autobusos fins al recinte firal.

Switch to mobile version