Autor Ensenyament
10 Març 2015 a 17:00

La Fundació Lacetània premia els millors treballs dels seus alumnes

Es lliuraran en un acte el proper dijous 12 de març

fundacio lacetania

Fundació Lacetània // Imatge cedida per la Fundació Lacetània

 

El proper dijous a les 19 h. la Fundació Lacetània guardonarà a un total de 9 projectes, 3 de cicles formatius de grau mitjà, 3 de cicles formatius de grau superior i 3 de batxillerat, com a reconeixement als treballs que els alumnes dels seus centres han posat en pràctica per demostrar els coneixements adquirits al llarg dels seus estudis i que busquen donar resposta a necessitats o situacions habituals, tant de la vida quotidiana com del dia a dia empresarial.

Oriac Bonvehí, de l’Escola d’Art de Manresa, ha estat el guanyador en la categoria de cicles formatius de grau mitjà, amb un treball que ha desenvolupat  la identitat corporativa d’una empresa de videojocs fictícia a partir de l’anàlisi de les principals empreses del sector.

El segon premi en aquesta categoria ha estat pel projecte FJO-Projectes Informàtics, de l’alumne Ferran Juamandreu de l’Institut Lacetània, mentre que el tercer premi ha anat a parar a Víctor Moreno, també de l’Institut Lacetània, pel seu treball Raspberry PI Mediacenter & Servidor web.

L’alumne de l’Institut Lacetània Daniel Vital, ha sigut el guanyador en la categoria de cicles formatius de grau superior amb la creació d’una màquina portàtil desbobinadora i bobinadora de bobines de cel·lulosa que pretén resoldre la problemàtica d’un hospital per manipular bobines de tamany industrial.

En aquest cas el segon premi s’ha atorgat als alumnes de l’Institut Lacetània Sergi Tor i Bernat Cortina pel seu projecte Team manager. El tercer lloc ha estat per un treball compartit de Anna Soler, Albert Pascual, Cristina Comallonga i Marta Castellò, de l’Institut Guillem Catà, amb el títol Macbús ludobús.

Per últim, l’alumne de l’Institut Pius Font i Quer, Martí Campabadal, per la seva banda, ha estat el guanyador del primer premi en la categoria de batxillerat per un projecte artístic que ha servit per reflexionar sobre la possibilitat de treure l’art dels museus i portar-lo als espais públics. Cal destacar que aquest projecte ha comptat amb la col·laboració de l’escultora manresana, Àngels Freixanet.

El segon premi en aquesta categoria ha estat per Laura Santamaria, de l’Institut Lacetània, pel seu treball El Poal: L’última gran zona agrícola de Manresa. El tercer i últim premi va ser per Raquel Horta, de l’Institut Gerbert d’Aurillac, pel projecte Camps electromagnètics en línies elèctriques d’alta tensió.

Switch to mobile version