Autor Societat
16 Març 2015 a 11:00

La fira Cuida’t 2015 de teràpies naturals i benestar tanca amb èxit de visitants

Fra Valentí Serra i Mikah de Waart van ser els conferenciants

fira cuidat

La fira va rebre la visita de uns 8.000 visitants // Imatge cedida per Catpress

El món de les teràpies naturals i el benestar continuen tenint un important capacitat d’atracció. Així ha quedat demostrat en la fira que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Palau Firal de Manresa en la que tallers, xerrades i tot tipus d’activitats han tingut una alta participació en el marc de la fira Cuida’t.

Un total de 65 expositors especialistes en homeopatia, cosmètica natural, coaching i altres disciplines relacionades amb el benestar de les persones i múltiples propostes han atret al voltant de 8.000 persones, una xifra semblant a la que es va estimar l’any passat. El perfil dels expositors també va comptar amb entitats i empreses representatives de noves propostes per al benestar de les persones.

Les conferències amb les que ha comptat aquest esdeveniment han estat un dels principals atractius de la proposta. En aquest sentit, el frare caputxí manresà, Valentí Serra, va ser l’encarregat de fer la conferència inaugural del Cuida’t. Serra va demostrar la seva erudició, a cavall de les referències històriques i del coneixement de les propietats de les plantes amb una sala d’actes plena de persones atretes pel perfil del ponent. A la conferència, entre molts altres aspectes, els assistents van poder conèixer el destacat paper referent al món que ha tingut la varietat de tomàquet de Manresa i dues varietats de patates.

Si exitosa va ser la conferència inaugural, no menys va estar la conferència de cloenda, que també va omplir la sala d’actes de persones interessades per escoltar el coach holandès Mikah de Waart, expert en lideratge i motivació personal. Amb un somriure permanent i amb una gran capacitat de fer participar al públic ha donat eines perquè s’avanci cap a una vida plena, amb energia positiva i felicitat.

Switch to mobile version