Autor Cultura
16 Març 2015 a 12:00

Els Tirallongues estrenen temporada a Granollers

Els Tirallongues tornen a actuar el 29 de març

El 3 de 7 dels Tirallongues de Manresa // Imatge de Twitter

El 3 de 7 dels Tirallongues de Manresa // Imatge de Twitter

Ahir, els Tirallongues de Manresa van estrenar la temporada amb una actuació a Granollers, en una Diada on van estar acompanyats, a més dels amfitrions, els Xics de Granollers, pels Castellers de Cornellà.

Els manresans van optar per castells de la gamma alta de sis i la gamma bàsica de set per aquesta primera Diada de l’any 2015: van començar amb un 3 de 7 en la primera ronda, un 3 de 6 amb l’agulla en la segona i un 4 de 6 amb l’agulla en la tercera, per acabar amb un pilar de 5 en la ronda de pilars.

Per la seva banda, els Xics de Granollers van tirar tres castells de 7 – un 3, un 5 i un 4 de 7 – i els Castellers de Cornellà, van optar pel 4 de 7, el 3 de 7 i el 4 de 6 amb l’agulla.

La propera actuació dels Tirallongues de Manresa serà el proper diumenge 29 de març, en motiu de la celebració del Diumenge de Rams a Manresa, i ho faran acompanyats dels Castellers d’Esparraguera i els Castellers de Sant Cugat.

Switch to mobile version