Autor Cultura
26 Març 2015 a 14:30

Els Tirallongues de Manresa celebren el Diumenge de Rams fent castells

Amb els Gausacs i els Castellers d’Esparraguera

El 3 de 7 dels Tirallongues de Manresa // Imatge de Twitter

El 3 de 7 dels Tirallongues de Manresa // Imatge de Twitter

Aquest diumenge, els Tirallongues de Manresa seran els amfitrions de la Diada castellera del Diumenge de Rams a Manresa. A la Diada actuaran amb els Castellers de Sant Cugat i els Castellers d’Esparraguera.

Els manresans van actuar el passat cap de setmana a Granollers, on van realitzar el primer castell de 7 de la temporada, el 3 de 7, a més d’un 3 de 6 amb l’agulla, un 4 de 6 i el pilar de 5. El fet d’alçar un castell de 7 pisos en la primera actuació de la temporada deixa bones sensacions als Tirallongues, que aquest diumenge actuen a casa i que en els assajos van realitzar la primera torre de 6 neta de la temporada.

Pel què fa als Castellers de Sant Cugat, ja porten més rodatge d’actuacions, on han descarregat, per ara, tot de castells de 7 bàsics i de gamma mitjana: un 3 de 7, dos 4 de 7, dos 5 de 7 i un 4 de 7 amb l’agulla, i dos pilars de 5.

Finalment, els Castellers d’Esparraguera van començar les actuacions ja al febrer, per Santa Eulàlia, on van realitzar els seus primers castells de 7, i afronten aquest diumenge la que serà la quarta actuació del 2015. Ara per ara sumen dos 3 i 7 i dos 5 de 7, tres 4 de 7 i un 4 de 6 amb l’agulla descarregat i un altre de carregat.

Switch to mobile version