Autor Societat
31 Març 2015 a 11:00

Els cossos de policies locals del Bages reben formació sobre violència masclista

El SIAD del Consell Comarcal s’ha encarregat de la sessió introductòria

Jornada de formació sobre violència masclista // Imatge cedida pel Consell Comarcal del Bages

Jornada de formació sobre violència masclista // Imatge cedida pel Consell Comarcal del Bages

Els cossos de policies locals de la comarca han rebut una sessió formativa introductòria sobre violència masclista. La formació ha anat a càrrec del Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) i és una iniciativa del Consell Comarcal del Bages.

La formació tenia l’objectiu d’apropar la problemàtica de les dones que pateixen aquest tipus de violència als agents locals, així com proporcionar les eines i recursos per gestionar aquests casos de la millor manera possible, i tenir en compte les diferents reaccions que poden emprendre les dones davant d’aquestes situacions, tant des del punt de vista psicològic com legal.

En aquest sentit, la comarca compta amb un protocol de violència de gènere, que es basa en el treball en xarxa entre institucions i cossos de seguretat. Els policies locals poden utilitzar aquest recurs per atendre les víctimes de la millor manera possible, comptant amb tots els suports.

Switch to mobile version