Autor Cultura
30 Març 2015 a 14:00

“El Petit Príncep” es podrà veure al Kursaal en tres úniques funcions

El 3 i 4 d’octubre

"El Petit Príncep" serà al Kursaal a l'octubre en tres úniques funcions

“El Petit Príncep” serà al Kursaal a l’octubre en tres úniques funcions // Imatge cedida pel teatre Kurssal

L’espectacle musical d’“El Petit Príncep”, presentat per La Perla 29, Àngel Llàcer i Manu Guix, arribarà a la sala gran del teatre Kursaal de Manresa els dies 3 i 4 d’octubre en tres úniques funcions – dues el dissabte a les 18.00h, i a les 21.0h; i una altra diumenge a les 18.00h. –.

“El Petit Príncep” va ser estrenat a la sala BARTS de Barcelona el mes de desembre passat, i ara, degut a la gran acollida del públic i la crítica, tornarà al mateix espai fins al 6 d’abril, en la seva tercera reposició.

Aquest musical, pensat per a totes les edats, apropa al públic d’una manera única a la narració de Saint-Exupéry. El muntatge, amb direcció d’Àngel Llàcer, i música de Manu Guix, combina música, cançons d’estils diversos, intèrprets, so de 360º i una escenografia visual espectacular (mappings, projeccions, animacions…) creada amb tots els detalls que transporta l’espectador des del desert fins a l’herba, passant pel famós asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf.

Les entrades es podran adquirir a partir del proper dissabte 11 d’abril a les 11 del matí a les taquilles del teatre o bé per internet a través del web del Kursaal.

Switch to mobile version